Miehet Akatemia kaudella 2023-2024
Julkaistu: 01.07.2023 14.00

Miehet Akatemia kaudella 2023-2024

Oilers Akatemia lähtee tulevaan kauteen uuden päävalmentajan Sebastian Laaksosen alaisuudessa


Ensi kaudella Suomisarjan C-lohkossa pelaava Oilers Akatemia jatkaa tutulla mallilla Oilersin edustusjoukkueen farmijoukkueena. Oilers Akatemian runko muodostuu joukkuuen omista pelaajista, sekä P22/P19 NG-joukkueen pelaajista jotka tulevat pelaamaan rinnakkaisedustuksella Akatemian riveissä.

Päävalmentaja Sebastian Laaksonen kommentoi joukkueen edellistä kautta; "Viime kausi oli melko rikkonainen ja ailahteleva Akatemian osalta. Kauden alussa asetettu tavoite sarjapaikan säilyttämisestä toteutui vasta pitkän kaavan kautta, kun onnistuimme voittamaan omat karsintapelit Suomisarjan säilymiskarsintojen muodossa. Aikuispelaajien runko oli valmiiksi jo kapea ja muutokset syyskauden aikana joukkueen rungossa hankaloittivat tilannetta entisestään. Esimerkiksi pelaavaa kokoonpanoa jouduttiin paljon sumplimaan ja kokoonpano piti rakentaa käytännössä uusiksi joka peliin."

"Vaikka arki pääosin sujuikin P22-junioreiden kanssa yhdessä, jouduimme peleihin osallistumaan paljon vajailla ja sekalaisilla kokoonpanoilla. Jatkumoa edellisistä pelitapahtumista ei käytännössä ollut ollenkaan. Tämä loi omat haasteensa ja omalta osin vaikutti negatiivisesti kokonaiskuvaan, kuten ryhmäytymiseen ja pelillisiin asioihin. Se näkyi varsinkin loppukaudesta sellaisia joukkueita vastaan, jotka olivat harjoitelleet tiiviisti yhdessä läpi kauden."

Laaksonen kommentoi tulevaa kautta; "Tulevaa kautta ajatellen on pyritty kasvattamaan aikuispelaajien määrää. Tavoite on ollut saada kasaan riittävän iso runko, jotta tarvittaessa pystytään toimimaan ns. omillaan. Tässä on onnistuttu mielestäni hyvin ja on saatu naarattua niin uusia pelaajia kuin myös vanhoja paluumuuttajia takaisin remmiin. Joukkueen runko on pääosin pysynyt samanlaisena ja uusien vahvistusten myötä saadaan myös akatemian puolelle varmasti tervettä kilpailua pelipaikoista."

"Tavoite on säilyttää suora sarjapaikka Suomisarjassa. Lisäksi haluamme saada aikuispelaajien arjen toimimaan optimaalisella tavalla, jotta saadaan luotua laadukas ympäristö meidän pelaajillemme. Tätä kautta saadaan luotua edellytykset jatkumolle ja siirrettyä niitä hyviä juttuja sieltä laadukkaan normiarjen keskeltä myös peleihin."


OILERS AKATEMIA 2023-2024

Niko HaapiainenKenttäpelaaja
Andrew FieldKenttäpelaaja
Kasperi KohiKenttäpelaaja
Otto LähdesmäkiKenttäpelaaja
Leo LeinonenKenttäpelaaja
Leo KarihtalaKenttäpelaaja
Tino VanhanenKenttäpelaaja
Eetu LanttoKenttäpelaaja
Artturi VänskäKenttäpelaaja
Roope PiiparinenKenttäpelaaja
Severi KorhonenKenttäpelaaja
Mikael FernströmKenttäpelaaja
Joni ParkkunenKenttäpelaaja
Teemu UusitaloKenttäpelaaja
Juuso ArkkilaKenttäpelaaja

Joukkuetta täydennetään mahdollisesti syksyn aikana 2-4 pelaajalla.


Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo