​Esport Oilers miesten F-liigajoukkue hakee huoltajaa / huoltajia
Julkaistu: 08.06.2023 08.49

​Esport Oilers miesten F-liigajoukkue hakee huoltajaa / huoltajia

Oletko sinä tai oletko kaverin kanssa aina halunnut päästä huippusalibandyn ytimeen ja tuntemaan otteluiden adrenaliinin? Nyt tähän on erinomainen mahdollisuus, sillä Esport Oilers miesten F-liigajoukkue etsii huoltajaa / huoltajia joukkueeseen.

Joukkueen huoltajalla on tärkeä ja keskeinen tehtävä huolehtia, että varusteet ja välineet ovat aina kunnossa sekä nestehuolto toimii. Sopivassa tilanteessa huoltaja pystyy myös omalla rennolla otteellaan tuomaan rentoutta joukkueen ilmapiiriin.

Hommia ei tarvitse joukkueessa tehdä yksin vaan apuna on erinomainen taustaryhmä, joka auttaa toinen toisiaan tilanteen vaatiessa.

Huoltajalta odotamme sitoutumista etukäteen sovitulla panoksella joukkueen harjoituksiin ja otteluihin. Mikäli tehtävässä toimii useampi henkilö on viikoittaisia tapahtumia mahdollisuus myös jakaa henkilöiden kesken.

Tehtävästä emme maksa palkkaa, mutta aiheutuneista matkustus- tai muista kustannuksista saat pientä hyvitystä. Lisäksi saat joukkueelta kattavat varusteet, veloituksettoman kuntosali- ja hierontakäynti mahdollisuuden sekä erinomaisen harrastuksen!

Täytämme tehtävän heti kun sopiva(t) henkilöt ovat löytyneet. Voit jättää avoimen hakemuksen tästä: HAE TÄSTÄ

Lisätiedot:
Henry Arrhenius
Urheilutoimenjohtaja
Esport Oilers
0447703226
henry.arrhenius@esport.fiEsport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo