Esport Oilers etsii jatkuvasti innokkaita ja motivoituneita henkilöitä toimimaan seurassa valmentajina ja liikunnanohjaajina.


Tarjoamme sinulle erinomaisen ympäristön toimia valmentajana/ohjaajana, sekä mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä. Koulutamme jokaisen toimijan sisäisesti, sekä kustannamme salibandyliiton 2-tason valmennuskoulutukseen saakka kaikkien kouluttautumisen.

Maksamme myös jokaiselle toimijalle palkkioita, joka määräytyy vastuun, koulutuksen ja kokemuksen mukaisesti.

Edellytämme sinulta kykyä toimia lasten ja nuorten kanssa, sitoutumista tehtävään, kiinnostusta salibandyyn ja liikunnan valmennus- sekä ohjaustehtäviin. Liikunta-alan koulutus ei ole välttämätön, mutta se katsotaan eduksi. Räätälöimme valmennus -tai ohjaustehtävät jokaiselle erikseen oman kokemuksen ja vahvuuksien mukaisesti.


Mikäli kiinnostuit toimimisesta Oilersissa, lähetä hakemuksesi oheisen lomakkeen kautta tai ole suoraan yhteydessä

Valmennustyö:

Henry Arrhenius puh.0447703226 tai sposti: henry.myyrylainen@esport.fi

Liikunnanohjaus:

Eemeli Kyllönen puh. 0400-647 093 tai sposti: eemeli.kyllonen@esport.fi

HAE VALMENTAJAKSI / OHJAAJAKSI


AVOIMET VALMENTAJAPAIKAT 2020-2021:

09-Sun (2009-syntyneet pojat) valmentaja

Joukkue on Tapiolan kaupunginosajoukkue. Haemme valmennustiimiin yhtä valmentajaa. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa ja pelaa alueellista sarjaa yhdellä tai kahdella peliryhmällä. Valmennustiimissä on lisäksesi päävalmentaja, sekä yksi valmentaja. Vastuullesi kuuluu harjoitusten ja ottelutapahtumien läpivienti yhdessä muun valmennustiimin kanssa vastuualueen mukaisesti.

14-Crocodiles (2014-syntyneet pojat) valmentaja

Joukkue on Kauklahden kaupunginosajoukkue. Haemme valmennustiimiin yhtä valmentajaa. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ja pelaa alueellista sarjaa yhdellä tai kahdella peliryhmällä. Valmennustiimissä on lisäksesi vastuuvalmentaja, sekä yksi valmentaja. Vastuullesi kuuluu harjoitusten ja ottelutapahtumien läpivienti yhdessä muun valmennustiimin kanssa vastuualueen mukaisesti.

Maalivahtivalmentaja (2007-2008-syntyneet pojat)

Haemme vuonna 2007-2008-syntyneiden poikien edustusjoukkueisiin maalivahtivalmentajaa. Maalivahtivalmentaja vastaa neljän edustusjoukkueen maalivahtien kehittymisestä 1-2 kertaa kuukaudessa joukkueen harjoituksen yhteydessä. Harjoituspäivät ovat itse sovitettavissa kolmesta joukkueiden viikkoharjoituksesta.

AVOIMET OHJAAJAJAPAIKAT 2020-2021:

Haemme ensivuoden salibandykoulu ja harrasteryhmiin uusia liikunnanohjaajia. Toiminta käynnistyy 24.8.2020 ja kestää 25.4.2021. Lisäksi sinulla on mahdollisuus työllistyä kesäksi leiritoiminnan piirissä. Työtunteja sinulla on mahdollisuus saada kahdesta aina yli kymmeneen tuntiin viikossa (pois lukien joulukuu). Räätälöimme ohjaustehtävät jokaiselle erikseen oman kokemuksen ja vahvuuksien mukaisesti.

Ohjauksesta maksamme tuntikorvausta koulutuksen ja kokemuksen pohjalta 10-25€/tunti. Lisäksi sijaistamisesta maksamme 5€ korotetun palkkion.

Lue lisää salibandykoulu -ja harrastetoiminnasta, sekä aikatauluista tästä