Valmentajaksi tai liikunnanohjaajaksi


Oilers tarjoaa tällä hetkellä lähes 150:lle ihmiselle osa-aikaistyötä juniorijoukkueiden valmentajana tai salibandykoulujen ja -kerhojen liikunnanohjaajana. Töitä on tarjolla monipuolisesti kilpailullisesti tavoitteellisista joukkueista alkaen aina kevyeen kerran viikossa harrastetoimintaan saakka ympäri Espoota.

Työtehtävä katsotaan jokaisen kanssa henkilökohtaisesti oman osaamisen, koulutuksen, tavoitteen ja ajankäytön mukaisesti.

Koulutamme jokaisen henkilön sisäisesti, sekä kustannamme salibandyliiton 2-tason valmennuskoulutukseen saakka kaikkien valmentajien kouluttautumisen. Motivoituneille ja eteenpäin pyrkiville valmentajille seura mahdollistaa myös korkeamman tason kouluttautumisen, sekä luo yksilöllisen valmentajapolun.

Koulutustuen lisäksi seura hyödyntää sähköisiä valmennusjärjestelmiä, jotka ovat työvälineenä hyödynnettävissä.

Maksamme myös jokaiselle palkkioita, joka määräytyy tehtävänkuvan, koulutuksen ja kokemuksen mukaisesti.

Edellytämme sinulta kykyä toimia lasten ja nuorten kanssa, sitoutumista tehtävään ja seuran toimintatapoihin, sekä halua kehittää omaa osaamista. Räätälöimme valmennustehtävät jokaiselle erikseen oman kokemuksen ja vahvuuksien mukaisesti.


AVOIMET VALMENTAJAPAIKAT 2023-2024:

Tyttöjen joukkueet T18 - T10

Seuran tyttöjunioreiden joukkuetoiminta kehittyy vuosittain ja pelaajamäärä on vakioitunut yhdeksi Suomen suurimmasta. Seuralla on joukkueet T18-T10 ikäluokissa ja etsimme juuri sinulle sopivan tasoisen joukkuevaihtoehdon oman osaamisen, kokemuksen ja tavoitteen mukaan. Tule rohkeasti mukaan kehittyvään toimintaympäristöön!

Poikien edustusjoukkueet

Poikien P21 - P13 edustusjoukkueet tarjoavat erinomaisen haasteen ja mahdollisuuden motivoituneelle ja eteenpäin pyrkivälle valmentajalle. Poikien edustusjoukkueissa pääset toimimaan motivoituneiden ja tavoitteellisten pelaajien kanssa laadukkaassa toimintaympäristössä. Laajoissa valmennustiimeissä on lajivalmentajien lisäksi fysiikka, fysioterapia ja maalivahtiosaamista.

Valmennuksessa toimiminen vaati kokemusta valmennuksesta, motivaatiota ja sitoutumista tavoitteelliseen toimintaan sekä seuran valmennuslinjaan..

Poikien akatemia- ja haastajajoukkueet

Poikien P21 - P13 akatemia- ja haastajajoukkueet tarjoavat erinomaisen kehittymisympäristön eteenpäin pyrkivälle ja motivoituneelle valmentajalle. Valmennuksessa toimiminen vaatii valmennustaustaa, mutta joukkueet ovat myös erinomainen ympäristö lisätä omaa kokemusta ja osaamista.

Akatemiajoukkueiden valmennustiimeissä on lajivalmentajien lisäksi fysiikka ja maalivahtiosaamista.

Poikien kaupunginosajoukkueet

Poikien P12 - P7 kaupunginosajoukkueet tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tutustua valmentamiseen, sekä ohjaamiseen. Jokaisen joukkueen toiminnasta vastaa ikäkausivastaava / valmennuspäällikkö, joten tehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti pienryhmän ohjaaminen harjoituksissa ja peleissä. Kokeneemmalle valmentajalle tarjoamme myös vastuuvalmentajan tehtäviä, johon kuuluvat myös suunnittelutyö.


AVOIMET LIIKUNNANOHJAAJAPAIKAT 2023-2024:

Salibandykoulut

Salibandykoulut ovat 2-8 vuotiaiden salibandypainotteisia liikuntaryhmiä. Ryhmissä ohjaajalta vaaditaan jo kokemusta liikunnanohjauksesta, hyvää ryhmänhallintaa, iloista sekä positiivista asennetta. Ryhmissä ohjaaja toimii pääsääntöisesti yksin, mutta isoimmissa ryhmissä apuna on avustajia.

Työtunteja on tarjolla arki-iltaisin / viikonloppuisin 2-4 tuntia päivässä. Palkka ohjaustyössä on osaamisesta ja kokemuksesta riippuen 12 - 30€ / tunti.

Harrasteryhmät ja haastajajoukkueet

Harrasteryhmät ja haastajajoukkueet ovat 9-16 vuotiaiden salibandyryhmiä, joissa keskeisin tavoite on luoda liikunnallista elämäntapaa sekä positiivista suhtautumista liikuntaan lasten ja nuorten ehdoilla. Ryhmissä ohjaajalta vaaditaan sopeutumista lasten ja nuorten tarpeisiin, pientä lajiosaamista, iloista sekä positiivista asennetta.

Ohjauskertoja on tarjolla arki-iltaisin / viikonloppuisin 1-3 harjoitusta päivässä. Palkka ohjaustyössä on osaamisesta ja kokemuksesta riippuen 12 - 30€ / harjoituskerta.


HAKUOHJEET:

Jätä vapaamuotoinen hakemus sähköisesti tästä: hakulomake

Lisätietoa toiminnastamme voit kysyä ikävaiheiden valmennusvastaavilta, yhteystiedot saatavilla tästä: (klikkaa henkilökuvaa) organisaatio


YHTEYSTIEDOT:

  • Tyttösalibandyvastaava Lasse Heikura: Sähköposti: lasse.heikura@esport.fi tai puhelin 0504913704
  • Valmennuspäällikkö P22 - P17 (edustus- ja akatemiajoukkueet) Aleksi Lammi: Sähköposti: aleksi.lammi@esport.fi tai puhelin: 0405960608
  • Valmennuspäällikkö P16 - P13 (edustus- ja akatemiajoukkueet) Rami Vienola: Sähköposti: rami.vienola@esport.fi tai puhelin: 0447703258
  • Harrastevastaava P21 - P10 (challenger- ja harrastejoukkueet) Eemeli Kyllönen: Sähköposti : eemeli.kyllonen@esport.fi tai puhelin 0400647093

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo