Oilersin Terveyspalvelut Mehiläisestä

Urheilu Mehiläinen on Esport Oilersin jäsenistön terveyskumppani. Yhteistyön myötä kaikille Esport Oilersin pelaajille ja heidän perheenjäsenilleen on valittu Tapiolan Mehiläisestä oma terveydenhuollon tiimi. Urheilu Mehiläisen terveydenhuollon tiimi koostuu eri alojen asiantuntijoista ja tukee kaikenikäisten urheilijoiden kokonaisvaltaista terveyttä, hoitaa urheiluvammoja ja sairastumisia sekä varmistaa turvallisen kentille paluun. Mehiläisessä on laaja palveluvalikoima, mikä tukee kokonaisvaltaisesti koko perheen terveyttä.

Näin hakeudut hoitoon Mehiläiseen:

  1. Kirjaudu Oma Urheiluun ”Esport Oilers” käyttäjäksi jo ennen käyntiäsi Mehiläisessä. Ohjeet alapuolella.
  2. Mikä vakuutusyhtiö sinulla on ja millainen se on? Tämä tieto auttaa sinua asioinnin eri vaiheissa.
  3. Varaa aika puhelimitse 01041400*, https://ajanvaraus.mehilainen.fi/ tai lataamalla OmaMehiläinen-applikaatio puhelimeesi omasta sovelluskaupastasi tai käytä osoitteessa oma.mehilainen.fi. Näet Oma Mehiläisessä myös sinulle suositellun hoitotiimin.
  4. Hoitopaikkasi:

Mehiläinen Espoo Tapiola
Länsituuli 10, 02100 Espoo
Aukioloajat: Ma-to 8-20, pe 8-18 ja la 9-15

Toimipisteessä on mm. röntgen-, laboratorio- ja magneettikuvausmahdollisuudet Tapaturmapäivystys palvelee laajemmilla aukioloajoilla Mehiläinen Töölössä.

Kysy omalta seurakoordinaattoriltasi Miia Forsströmiltä (miia.forsstrom@mehilainen.fi) apua epäselvissä tilanteissa p.040 515 7905

*Mehiläisen asiakaspalvelukeskus palvelee joka päivä vuorokauden ympäri. Soitto maksaa 0,084 €/min.

Oma Urheilu tukee sinua ja seuraasi

OmaMehiläinen on Mehiläisen turvallinen ja maksuton palvelu, joka helpottaa sinun ja perheesi terveysasioiden hoitamista ja niin omat kuin sovellukseen liitettyjen perheenjäsentesi terveystiedot ovat jatkuvasti käden ulottuvillasi! OmaMehiläisen kautta käytössäsi on mm. Digiklinikan etävastaanotto, josta saat apua sinun ja perheesi kaikkiin terveyshuoliin ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

OmaUrheilu on Urheilu Mehiläisen seurakumppaneille ja seuran jäsenille tarkoitettu palvelu, joka helpottaa sinun ja urheiluseurasi asiointia terveyteen liittyvissä kysymyksissä ja tapaturmatilanteissa. Lataa OmaMehiläinen-sovellus älypuhelimeesi tai kirjaudu verkkopalveluun, niin pääset rekisteröitymään OmaUrheiluun. Rekisteröitymällä OmaUrheilu -palveluun ja asioimalla Mehiläisessä kerrytät seuralle maksettavaa tukipottia. Myös Esport Oilersin kannattajiksi rekisteröityneiden ystävien ja perheenjäsenten asiointi Mehiläisessä kasvattaa seuran tukipottia.

Saat molemmat palvelut käyttöösi lataamalla OmaMehiläinen-applikaation puhelimeesi omasta sovelluskaupastasi. Palveluun tunnistaudutaan ensimmäisellä kerralla verkkopankkitunnuksilla. Vanhempi voi rekisteröidä omaan käyttäjäprofiiliinsa sekä OmaMehiläisessä että OmaUrheilussa lapsen, jolla ei ole omia verkkopankkitunnuksia. Näin myös junioripelaajat saavat OmaMehiläisen Digiklinikan ja edut käyttöönsä ja voivat kerryttää seuran tukipottia.

Ohjeet ja lisätietoaEsport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo