Ondřej Zlesákille akatemiasopimus!
Julkaistu: 20.06.2023 10.00

Ondřej Zlesákille akatemiasopimus!

Oilersin historian kolmas varattu pelaaja Ondřej Zlesák liittyy Oilersin Akatemiaan


Edellisen kerran Oilersin organisaatiossa syyskaudella 2020 pelannut Ondřej Zlesák nähdään tulevalla kaudella jälleen Oilersissa uuden akatemiasopimuksen myötä. Vuonna 2004 syntynyt nuori tšekkiläispelaaja on pelannut urallaan niin hyökkääjänä kuin puolustajana. Rightin puolelta laukova Zlesák jätti positiivisen jäljen itsestään motivaationsa, urheilullisuutensa sekä kamppailu- ja puolustuspelaamisensa myötä. Lupaavana pelaajana Zlesák varattiin Oilersiin historian ensimmäisessä F-liigadraftissa kolmannella kierroksella."

Oilersin urheilutoimenjohtaja Henry Arrhenius kommentoi Zlesákin paluuta; ”Ondřej on seuralle tuttu pelaaja ja edellisellä lyhyellä käynnillä teki vaikutuksen urheilullisena ja erinomaisena joukkuepelaajana. Hänellä on kova halu kehittyä urheilijana ja tehdä töitä sen eteen. Seuran Akatemiassa hänellä on mahdollisuus ottaa iso pelillinen rooli, joten odotamme innolla kehitysaskeleita.”

Zlesák itse kommentoi paluutaan; ”Olen todella iloinen, että paluuni Oilersiin lähestyy. Tuntuu vähän kuin kotiin palaisi, paikkaan missä tunnen itseni innostuneeksi ja itsevarmaksi. Viime visiittini Oilersissa oli uskomaton, ja yksi niistä syistä miksi valitsin Oilersin jälleen. Minulla oli myös mahdollisuus mennä Sveitsiin, mutta valitsin Oilersin seurassa olevien pelaajien ja muiden ihmisten takia. Tiedän, että minulla on hyvä olla osana Oilersia.”

Zlesák kommentoi F-liigan varaustilaisuutta ja omaa varaustaan; ”Olin todella innoissani! Antaa lisää motivaatiota, kun pelaaja tulee varatuksi samassa tilaisuudessa Filip Formanin kaltaisten supertähtien kanssa.”

Zlesák kommentoi Suomeen palaamisen merkitystä uransa kannalta; ”Se merkitsee minulle paljon. Se on askel lähemmäksi tulla sellaiseksi pelaajaksi mitä tahdon olla, ja uskon että Oilers auttaa minua kehittymään jokaisena päivänä. Ei pelkästään pelaajana mutta myös ihmisenä. Rehellisesti sanottuna viihdyn paremmin kylmässä kuin lämpimässä säässä, joten henkilökohtaisesti minulle on parempi tulla Suomeen. Odotan myös yksin asumista, ja uskon että kokonaisuudessaan saan paljon elämänkokemusta.”

Zlesák kommentoi vahvuuksiaan ja kehityskohteitaan; ”Sanoisin että merkittävimmät vahvuuteni ovat laukominen, muiden pelaajien motivoiminen ja yleisesti kovaa työskenteleminen. Tavoittelen ”täydellistä” urheilijan elämää, sisältäen riittävän harjoittelun, tasapainoisen ravitsemuksen ja riittävän palautumisen sekä levon. Uskon että se auttaa minua isosti fyysisellä puolella. Haluan ehdottomasti kehittää nopeuttani, ei pelkästään juoksuvoimaa, mutta myös pelin ymmärtämisen nopeutta ja vastaavaa.”

Tervetuloa takaisin / Vítej zpět Ondřej!Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo