Tervetuloa Eetu Nykänen!
Julkaistu: 09.05.2023 19.00

Tervetuloa Eetu Nykänen!


26-vuotias hyökkääjä Eetu Nykänen siirtyy Oilersiin


Westend Indiansin kasvatti Eetu Nykänen teki ensiesiintymisensä Heimon liigajoukkueen riveissä jo kaudella 2013–14. Tuolloin nuori hyökkääjä pelasi kuitenkin pääosin Indiansin U21-joukkuessa, sekä myös seuraan U18-joukkueessa.

Seuraavat kolme kautta Nykänen pelasi sekä edustusjoukkueessa, että U21-joukkueessa. Ensimmäinen pelkästään liigassa kulunut kausi oli 2017–2018, josta eteenpäin Nykänen edusti Indiansia aina tammikuuhun 2023 saakka. Tuolloin Nykänen siirtyi kesken kauden Divariin Kirkkonummi Rangersin riveihin. Rightin puolelta ampuva Nykänen on pelannut urallaan niin laitahyökkääjänä kuin puolustajana. Liigauran aikana 190 pelatussa ottelussa Nykänen on kirjauttanut tehopisteet 40+25=65.

Nykänen kommentoi tunnelmiaan siirtymisestään; "Ihan hyvät fiilikset, ja mielenkiinnolla odotan hommien alkamista. Katsotaan millainen meininki täältä löytyy!”

Nykänen kuvaili itseään pelaajana ja henkilönä; ”Meikäläinen on sellainen, joka painaa kaiken kehiin, että saadaan voitto. Ihan sama mikä matsi, kunhan voitetaan. Rooli kuin rooli niin se hoidetaan. Kentän ulkopuolella vähän rauhallisempi ja rennompi kaveri, mutta kaukalossa voi olla vähän erilainen ukko voi olla kehissä.”

Oilersin toiminnanjohtaja Jouni Vehkaoja kommentoi sopimusta; ”Nykänen on pallovarma ja monikäyttöinen pelaaja, joka lähestyy iältään parhaimpia pelivuosia. Sopeutumiskykyisenä pelaajana hän pystyy auttamaan joukkuetta niin hyökkääjänä kuin puolustajana. Nykäsen rightin puolen kätisyys tuo myös lisää vaihtoehtoja erikoistilanteisiin. Kaveri halusi lähteä haastamaan itsensä, johon tarjoamme aidon mahdollisuuden. Loppu on ukosta itsestään kiinni.”



Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo