Ilari Talvitielle vuoden jatkosopimus Oilersin kanssa!
Julkaistu: 21.02.2023 16.03

Ilari Talvitielle vuoden jatkosopimus Oilersin kanssa!

Eniten otteluita Oilersissa pelannut Talvitie jatkaa mittavaa uraansa Oilersissa


32-vuotias puolustaja Ilari Talvitie siirtyi kasvattajaseurastaan Kirkkonummi Rangersista Oilersiin kaudelle 2009–2010. Kunnioitettavat neljätoista kautta myöhemmin kasassa on 352 runkosarjaottelua, joissa Talvitie on kerryttänyt 169 maalia, 100 syöttöpistettä ja 138 jäähyminuuttia. Mittavan uran myötä Talvitiestä on tullut eniten pelejä Oilersissa pelannut pelaaja.

Pudotuspeleissä Talvitie on pelannut peräti 92 liigaottelua, joissa on syntynyt 34 maalia, 21 syöttöpistettä ja 26 jäähyminuuttia. Liigauran aikana Talvitie on ollut voittamassa kahdesti SM-hopeaa, ja kahdesti pronssia Oilersin matkassa.

Talvitien liigauran tehokkain kausi oli 2014–15, jolloin Oilers-ikoni iski 19 maalia ja 14 syöttöpistettä 24 pelaamassaan runkosarjaottelussa.

Nyt tehdyn yksivuotisen jatkosopimuksen myötä Talvitien upea ura jatkuu, ja tuleva kausi tulee olemaan puolustajan uran viidestoista.

Talvitie kommentoi jatkosopimustaan; ”Hyvät fiilikset totta kai! Hienoa päästä jatkamaan peliuraa hienossa seurassa. Palkintokaapista löytyy pronssia ja hopeata, niin kyllä ainoa tavoite on voittaa Suomen mestaruus.”

Kokenut puolustaja kommentoi myös oman pelaamisensa kehittämistä; ”Aina löytyy kehitettävää, joten oma peli tulee tuskin koskaan olemaan valmista. Kehityskohteita löytyy siis ihan joka osa-alueelta.”

Oilersin urheilutoimenjohtaja Henry Arrhenius kommentoi; ”Todella upeaa että yksi kaikkien aikojen Öljymiehistä jatkaa edelleen aktiiviuraa ja samalla pystymme antamaan oman panoksemme Kylien Jätkien selviytymistaisteluun massiivisten kasvattajarahojen rullatessa tulevallakin kaudella.

”Talvitie on tälläkin kaudella osoittanut, että kevään lähestyessä hänen pelillinen panoksensa kasvaa ja suoritusvarmuudessa on tehtaan takuu. Urheilijana hän on erinomainen esimerkki joukkueelle siitä, kuinka laadukkaalla harjoittelulla mahdollistetaan pitkä ura ilman loukkaantumisia.”



Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo