Oilersilla edessään kahden pelin viikko!
Esport OilersJulkaistu: 15.11.2022 10.01

Oilersilla edessään kahden pelin viikko!

Oilers palaa maajoukkuetauolta takaisin arkeen, ja luvassa on kaksi kovaa F-liigakamppailua.


Salibandyn maailmanmestaruuskilpailujen jälkeen F-liigan kausi jatkuu tauon jälkeen. MM-kisat tuottivat Suomen joukkueelle pronssimitalin, joka oli kisojen ensikertalaisille Aaro Astalalle ja Jesperi Lindforsille ensimmäinen mitali MM-tasolla. Toista vuotta mukana olleelle Justus Kainulaiselle mitali oli toinen, sillä Suomi voitti viime vuoden kisoissa hopeaa.

Viikon ensimmäinen ottelu tulee olemaan todella kova testi, sillä Oilers isännöi perjantaina sarjaa johtavaa TPS:ää. Myös Palloseuran riveistä löytyy tuoreita MM-pronssimitalisteja, sillä turkulaisten Jere Niemelä, Lauri Stenfors, Miko Kailiala ja Oskari Fälden olivat mukana Suomen joukkueessa Sveitsin kisoissa.

Lauantaina Oilers kohtaa LASB:in, jolle alkukausi on ollut haastava. Kymmenen pelatun ottelun jälkeen lahtelaiset ovat sarjassa sijalla yhdeksän, ja tappioita on kertynyt enemmän kuin voittoja. LASB:in riveistä löytyy myöskin tuttuja kasvoja, sillä edelliset kolme kautta Oilersia edustanut Jasper Juuti siirtyi kesällä LASB:iin.

Oilers vs. TPS perjantaina 18.11. kello 18.30 Tapiolan Urheiluhallilla
LASB vs. Oilers lauantaina 19.11. kello 17.00 Lahden Energia Areenalla.

Liput Oilersin kotiotteluihin myy Tiketti.fi