Kiitos Jani! - Jani Rauhalan ura jatkuu muualla
Julkaistu: 25.04.2022 11.10

Kiitos Jani! - Jani Rauhalan ura jatkuu muualla

Jani Rauhalan viiden kauden mittainen Oilers-urakka päättyi pronssimitaleihin


Viisi kautta Oilersin matkassa mukana ollut 22-vuotias Rauhala ehti edustaa Öljyä neljän liigakauden, 76 runkosarjaottelun ja 39 pudotuspeliottelun verran. Oilersissa Rauhala voitti alle 18-vuotiaiden SM-hopeaa, alle 21-vuotiaiden SM-kultaa, ja liigatasolla palkintokaappiin kertyi SM-hopeaa ja pronssia.

Kokonaisvaltaisesti kehittynyt Rauhala pelasi päättyneellä kaudella pisteiden valossa liigauransa tehokkaimman kauden keräten runkosarjassa tehot 5+4=9, ja saalistaen pudotuspeleissä yhden syöttöpisteen.

Toisaalle siirtyvä Rauhala kommentoi pronssiin päättynyttä kautta; ”Hieno matka on takana, vaikkei kirkkainta mitalia tullutkaan. On kuitenkin hienoa päättää tämä kausi ja aika Oilersissa voittoon!”

Rauhala kuvaili myös aikaansa Oilersissa, ja siitä syntyneitä muistoja; ”Ollut hieno matka, ja olen päässyt kehittymään aika paljon. Neljä vuotta sitten tulin tänne aika pienenä poikana, ja nyt olen kehittynyt sen verran että pystyy lähtemään kokeilemaan siipiä muuallekin.”

”Ajasta Oilersissa jää pelkkiä hyviä muistoja! Matkan varrella on ollut paljon hyviä äijiä, hyviä pelejä, pari hyvää kauttakin takana ja liigassa pari mitalia, kokonaisuudessaan pelkkää hyvää!”

Oilers kiittää Rauhalaa ajastaan Öljymiehissä, ja toivottaa menestystä uran jatkolle!