Jesperi Lindfors tulevasta Espoon paikallissarjasta ”Mitään ei tulla saamaan ilmaiseksi”
MIEHET EDUSTUSJOUKKUEJulkaistu: 14.03.2022 11.30

Jesperi Lindfors tulevasta Espoon paikallissarjasta ”Mitään ei tulla saamaan ilmaiseksi”

Oilers valikoi puolivälierien vastustajakseen Westend Indiansin. Oilers-kapteeni Jesperi Lindfors odottaa innolla paikallisvastustajan kohtaamista.


Tänään järjestetyssä F-liigan pudotuspelien varaustilaisuudessa Oilers pääsi valitsemaan vastustajansa kolmantena. Sarjataulukon ensimmäisenä ollut Classic valitsi OLS:in, ja toisena ollut KrP päätyi valinnassaan SPV:hn.

Tämä tarkoitti positiivisia uutisia Oilersin osalta, sillä Öljymiehille tarjoutui mahdollisuus valita puolivälierissä vastustajakseen Westend Indiansin. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran pudotuspeleissä viime keväänä, jolloin Oilers voitti Espoon paikallissarjan otteluvoitoin 4–1. Vuotta aikaisemmin joukkueet kohtasivat niin ikään puolivälierissä, mutta tuolloin ottelusarja ja koko kausi keskeytettiin koronapandemian alkamisen vuoksi.

Perjantaina alkava puolivälieräsarja on todellinen ilouutinen espoolaisen salibandyn ystäville, sillä nyt katsojat pääsevät jälleen kokemaan paikan päällä Oilersin ja Indiansin kohtaamisen F-liigan pudotuspeleissä.

Oilers-kapteeni Jesperi Lindfors oli mielissään varaustilaisuuden jälkeen. ”Aivan loistavat tunnelmat että pääsemme kohtaamaan Indiansin. Jokainen pelaaja tulee varmasti nauttimaan kentällä paikallispeleistä.”

”Toivottavasti yleisöä tulee runsaasti molempien kotihalleihin, niin saadaan hyvä meininki jokaiseen ottelutapahtumaan.”

Otteluvoitoissa mitattuna viime kevään sarja meni selvästi Oilersille, mutta ottelut itsessään olivat jokaisen Espoon Derbyn tapaan tiukkoja ja tasaisia. Yhtä tulista ja tasaista sarjaa voidaan ennakoida myös nyt.

Lindfors allekirjoittaa väittämän; ”Varmasti tulee todella tiivis ja tasainen sarja. Uskoisin että jokainen ottelu tulee olemaan lähes maalin peli, ja tiukkoja pelejä tullaan näkemään. Yhtään mitään emme tule saamaan ilmaiseksi, sillä Indiansilla on niin taitavia pelaajia.”

Ekstralatausta sarjaan tuo varmasti viime kevään kohtaaminen, johon Lindfors kommentoi; ”Henkisellä puolella voi hakea mielessään viime keväältä hyviä onnistumisia, mutta yhtään otteluvoittoa sieltä ei tähän sarjaan periydy. 0–0:sta lähdetään ja neljä voittoa tarvitaan, että päästään eteenpäin!”


Puolivälierien ensimmäinen ottelu pelataan perjantaina 18.3. kello 18.30 alkaen, kun Oilers isännöi Indiansia Tapiolan Urheiluhallilla!

Liput tulevat myyntiin osoitteeseen Tiketti.fi, ja lipunmyynnin aukeamisesta tiedotetaan mahdollisimman pian.