REKRY: Liikunnanohjaajaksi salibandykoulu- ja harrasteryhmiin
Esport OilersJulkaistu: 31.05.2024 13.25

REKRY: Liikunnanohjaajaksi salibandykoulu- ja harrasteryhmiin

Esport Oilers hakee tuntipohjaisella palkkauksella liikunnanohjaajia seuran salibandykouluihin sekä harrasteryhmiin. Ohjaajatehtäviä on saatavissa arki-iltaisin tai viikonloppuaamuisin. Ohjaustunteja on pääsääntöisesti kolme tuntia / päivä ja mahdollisuus tehdä useampi päivä viikossa.

Työssä ei vaadita liikunnanohjaajan tai kasvatusalan koulutusta, mutta koulutus / alan opiskelu tai vahva ohjaajakokemus katsotaan eduksi, sekä oikeuttaa parempaan tuntipalkkaan. Työtehtävissä tärkeimmät vaatimukset ovat motivaatio toimia lasten parissa, sitoutuminen toimintakauteen, ryhmänhallintataidot, sekä kyky ohjata innostavasti. Aikaisempaa kokemusta salibandyn parista ei vaadita.

Työtehtävissä toimitaan pääsääntöisesti 2-4v perhesählyn sekä 5-8-vuotiaiden lasten parissa. Salibandykoulu- ja harrasteryhmien toimintakausi alkaa 26.8.2024 ja päättyy 27.4.2025. Työtunteja sinulla on mahdollista saada kahdesta aina yli kymmeneen tuntiin viikossa. Sovitamme ohjaustehtävät jokaiselle erikseen oman aikataulun, kokemuksen ja vahvuuksien mukaisesti.

Ohjaustyöstä maksamme työtunteihin perustuen työkorvausta koulutuksen ja kokemuksen pohjalta 10 - 30€ / h. Lisäksi sijaistamisesta maksamme viiden euron korotetun palkkion.

Lisätietoa salibandykouluista ja harrastetoiminnasta, sekä aikatauluista saat tästä linkistä: Salibandykoulutoiminta

Hakemus tulee lähettää torstaihin 20.6.2024 mennessä, jonka jälkeen olemme hakijoihin henkilökohtaisesti yhteydessä.

HAE LIIKUNNANOHJAAJAKSI TÄSTÄ


LISÄTIEDOT:

Eemeli Kyllönen
Harrastevastaava, Esport Oilers
040 0647 093
eemeli.kyllonen@esport.fi

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo