Tervetuloa Juho Seppälä!
Esport OilersJulkaistu: 19.05.2024 10.35

Tervetuloa Juho Seppälä!

Oilers ja 20-vuotias Juho Seppälä ovat tehneet kaksivuotisen sopimuksen. Seppälä siirtyy Oilersiin SaiPa:sta.

Keskushyökkääjän tai puolustajan paikalla useimmiten nähty Seppälä debytoi divarissa NST:n riveissä yhden ottelun verran jo kaudella 2019-20. Seuraavalla kaudella hän kantoi jo suurempaa vastuuta, esiintyen SaiPa-paidassa viidessätoista divarin runkosarjan ja viidessä pudotuspeliottelussa. Kolmas kausi divaritasolla toi 26 otteluun tehot 4+7=11 ja pudotuspeleissä lukemat olivat 2+2=4 yhdeksään otteluun. Kahdella viime kaudella pistesaldo on jatkanut kasvuaan. 2022-23 luvut olivat 14+8=22 ja päätyneellä kaudella 16+14=30. Nyt edessä on uran ensimmäinen kausi F-liigassa.

“Tuntui siltä, että haluan lähteä katsomaan, mikä F-liigassa on meininki. Kun pohdiskelin niitä yhteydenottoja mitä tuli, niin Oilers vakuutti kaikista eniten. Uskon, että täällä on hyvät mahdollisuudet pärjätä joukkueena ja myös itse päästä pelaajana eteenpäin", Seppälä sanoo.

"Seppälä on potentiaalinen nuori pelaaja, joka on kantanut divaritasolla isoa roolia pidemmän aikaa. Seuraava askel onkin murtautua F-liigaan.Hän on monipuolinen pelaaja, joka pystyy rakentamaan sekä rytmittämään peliä keskushyökkääjän ja puolustajan paikalta. Isokokoiseksi pelaajaksi hän liikkuu myös melko ketterästi. Seppälän asenne ja työmoraali on korkealla tasolla, joten seuraavien vuosien aikana on odotettavissa isojakin kehitysaskeleita", kommentoi puolestaan Oilersin urheilutoimenjohtaja Henry Arrhenius.

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo