Tervetuloa Joona Hokkanen!
Esport OilersJulkaistu: 18.05.2024 09.47

Tervetuloa Joona Hokkanen!

Oilers ja 19-vuotias hyökkääjä Joona Hokkanen ovat tehneet sopimuksen ensi kaudesta. Hokkanen siirtyy Oilersiin M-Teamin paidasta.

M-Teamin kasvatti Hokkanen ei ole urallaan edustanut aiemmin mitään muuta seuraa. Samalla kun nyt on edessä askel liigatasolle, on edessä siis myös askel ensimmäistä kertaa uran aikana uuden seuran paitaan.

Hokkanen pelasi ensimmäiset Divari-ottelunsa kaudella 2021-2022 ja aloitti heti vahvasti. Seitsemässä runkosarjan ottelussa vastustajan verkko heilui kahdeksaan otteeseen ja pudotuspeleissä neljän ottelun saldo oli neljä maalia ja yksi maalisyöttö. Seuraavalla kaudella hän oli jo joukkueensa avainpelaajia. 22 runkosarjaottelun jälkeen tehotilastoissa olivat lukemat 20+21=41 ja pudotuspeleissä seitsemässä pelissä syntyi kymmenen maalia ja yksi syöttö. Päättynyt kausi jatkoi pitkälti samaa rataa. Viiteentoista runkosarjaotteluun tehoiksi kirjattiin 26+8=34 ja seitsemään pudotuspeliin 5+5=10.

“Kun soitto tuli, niin heti kiinnostuin. Olen seurannut sivusta pelejä ja Oilers vaikuttaa itselleni sopivalta seuralta. Myös sen mukaan mitä Oilersista olen muilta kuullut, niin tämä tuntuu oikealta päätökseltä.”, Hokkanen sanoo.

"Hokkanen on potentiaalinen nuori hyökkääjä, joka on pystynyt pelaamaan tehokkaasti miesten divaritasolla pidemmän aikaa. Looginen seuraava steppi on murtautua F-liigaan. Pelaajana hänellä on erittäin hyvät hyökkäyspelivaistot ja ikäisekseen kypsä ajattelutapa urheilijana. Ympäristössämme uskomme hänen kehittyvän pallottomassa pelissä hyökkäys- ja puolustuspelin osalta sekä fyysisesti saavan lisää nopeutta ja suunnanmuutoskykyä.”, kommentoi Oilersin urheilutoimenjohtaja Henry Arrhenius.

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo