Tervetuloa Eppu Suhanto!
Esport OilersJulkaistu: 14.05.2024 09.31

Tervetuloa Eppu Suhanto!

Oilers ja puolustaja Eppu Suhanto ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. Suhanto siirtyy Oilersiin Happeesta, jota hän on edustanut koko liigauransa ajan.

Laukaan Kingsissä salibandyn aloittanut Suhanto siirtyi Happeeseen B-juniori-ikäisenä kaudelle 2013-14 ja on edustanut hirvilaumaa siitä saakka. Liigaurallaan 27-vuotias Suhanto on kirjauttanut tähän mennessä 166 runkosarjapeliä ja 34 pudotuspeliottelua, yhteensä pelattuna on siis tasan 200 ottelua liigatasolla. Päättynyt kausi oli pisteiden valossa Suhannon tehokkain tähän saakka. Runkosarjassa teholukemiksi kirjattiin 9+13=22 ja kuudessa pudotuspelissä 3+1=4. Hän on toiminut usealla kaudella myös Happeen kapteenistossa.

Suhanto siirtyy ensimmäistä kertaa urallaan Keski-Suomen ulkopuolelle ja edessä on ensimmäiset liigapelit muualla kuin Happeen paidassa.

“Olen seurannut Oilersia tiiviisti viimeiset vuodet ja meininki on näyttänyt todella hyvältä. Vuosi vuodelta täällä on menty eteenpäin ja Oilersin tekeminen on näyttänyt siltä, että tämä voisi olla minulle sellainen paikka, jossa voisin ottaa seuraavan stepin niin pelaajana kuin ihmisenäkin.”, Suhanto sanoo.

“Suhanto on täsmähankinta joukkueen puolustukseen, jonka motivaatio ottaa seuraavat askeleet pelaajana on korkealla tasolla. Hän pystyy monipuolisena, erittäin urheilullisena sekä joukkuepelaajana sopeutumaan viisikossa erilaisiin rooleihin, joka tarjoaa valmennukselle paljon työkaluja viisikoiden rakentamiseen. Pelaajana hän on jo melko kokenut sarjaan, mutta pelipaikallaan uran parhaassa mahdollisessa vaiheessa. Odotamme innolla tulevia kausia ja työskentelyä hänen kanssaan, sillä seuraavien askeleiden ottamiseen on hyvät edellytykset.”, kommentoi puolestaan Oilersin urheilutoimenjohtaja Henry Arrhenius.

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo