Perttu Järvinen jatkosopimukseen Oilersin kanssa!
Esport OilersJulkaistu: 03.02.2024 13.06

Perttu Järvinen jatkosopimukseen Oilersin kanssa!

Oilers ja 25-vuotias puolustaja Perttu Järvinen ovat tehneet jatkosopimuksen ensi kaudesta. Tapanilan Erässä salibandyuransa aloittanut Järvinen on edustanut ennen Oilersia ainoastaan kasvattajaseuraansa, sekä helsinkiläisseurojen fuusiosta syntyneitä EräViikinkejä. Liigadebyytinsä Järvinen teki jo kaudella 2015-16, vakituiseksi liigapelaajaksi hän nousi kaudella 2017-18. Yhteensä tilillä on jo 141 runkosarjaottelua tehoin 39+29=68, sekä viisitoista pudotuspeliottelua tehoin 3+1=4.

Käynnissä oleva kausi on Järvisen ensimmäinen Oilersin paidassa. Tähän hetkeen mennessä hän on pelannut kaksikymmentäkaksi ottelua, joissa tehotilastoon on syntynyt luvut 3+2=5.

Järvinen on tyytyväinen jatkoonsa Öljymiehissä.

”Hyvillä mielin jatkan Oilersissa myös seuraavalla kaudella. Olen viihtynyt hyvin seurassa. Joukkueen arjessa on erittäin hyvä tekemisen meininki, ja jätkät potkivat toisiaan eteenpäin hyvällä motivaatiolla. Täällä on ehdottomasti myös tulevaisuudessa mahdollisuus pärjätä, niin mikäs sen parempaa.”

”Viime vuosien monien loukkaantumisten jälkeen treenaaminen ja itsensä haastaminen on alkanut maistua taas mukavalta. Terveystilanteen pysyessä hyvänä, tavoitteenani onkin ottaa steppejä eteenpäin ensi kaudella. Töitä riittää”, Järvinen toteaa.

”Perttu Järvinen on päässyt erinomaisesti joukkueeseen sisään. Meille siirtyessä suuntaviivat seuraaville vuosille olivat hyvin selkeät molemmin puolin ja olemme edistyneet niissä tavoitteissa aikataulun mukaisesti. Tähän kauteen odotukset olivat hyvin maltilliset, mutta ensi kaudelle niitä voidaan jo kasvattaa.”, kommentoi puolestaan Oilersin urheilutoimenjohtaja Henry Arrhenius.

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo