Kuinka tukea lasta ja nuorta urheilussa? Seura tarjoaa vanhemmille työkaluja arkeen!
Esport OilersJulkaistu: 30.01.2024 07.00

Kuinka tukea lasta ja nuorta urheilussa? Seura tarjoaa vanhemmille työkaluja arkeen!

Esport Oilers aloittaa yhteistyön urheiluperheiden mentori Coach Karin kanssa. Kari Helander on entinen ammattiurheilija, kolmen urheilevan lapsen isä, valmentaja, tietokirjailija ja urheiluperheiden mentori.

Yhteistyön tavoitteena on antaa vanhemmille lisää tukea ja työkaluja käsitellä erilaisia asioita sekä tilanteita urheiilevan lapsen polulla. Tukitoiminta kohdistuu erityisesti 10 - 16 - vuotiaiden lasten perheille, mutta kaikenikäisten lasten vanhemmat voivat saada materiaalista työkaluja.

Mitä tuki on konkreettisesti?

Tukiohjelma on jaettu kuuteen teemaan, joista lähetämme helmikuusta alkaen vanhemmille kerran kuukaudessa CK - Youth Sport Parenting - uutiskirjeen, jossa on blogi-kirjoitus sekä video yhdestä aihealueesta. Materiaaliin tutustumalla saa konkreettisia työkaluja, keinoja sekä vastauksia yleisiin kysymyksiin joita vanhemmat kohtaavat.

Aihealueet:
  1. Kuinka keskustella urheiluperheessä
  2. Kuinka parantaa lapsen itseluottamusta
  3. Vastoinkäymisten voittaminen urheilussa ja elämässä
  4. Puskenko lasta urheilussa liikaa vai liian vähän
  5. Ratkaise lapsesi motivaatioon liittyvät häiriötekijät
  6. Kuinka toimia, kun hermonappulaa painetaan
Luento ja workshop to 29.2 Esport Arena

Uutiskirjeiden ja videon lisäksi järjestämme aiheesta "Kuinka parhaiten tukea nuorta urheilussa ja elämässä" luento / workshop tilaisuuden. Tilaisuus järjestetään torstaina 29.2 klo 19.30 - 21.00 Esport Arenan arena-salissa. Arena-sali sijaitsee heti ulko-ovesta tultaessa oikealla, ennen rappusia.

Tilaisuudessa Coach Kari alustaa aihe-alueet ja keskustelua jatketaan pienryhmissä workshop menetelmällä. Ilmoittautumisen yhteydessä voit kertoa omat toiveet ja kysymykset joihin haluaisit, että tilaisuudessa erityisesti tartutaan.

"Kuinka parhaiten tukea nuorta urheilussa ja elämässä"

  • Puskenko lastani urheilussa liikaa vai liian vähän?
  • Kuinka kesksutella urheiluperheissä?
  • Millainen on nuoren urheilijan tasapainoinen Elämänpyörä?
Ilmoittautuminen tilauuteen tehdään tästä linkistä: ILMOITTAUDU LUENTO / WORKSHOP TILAISUUTEEN


Coach Kari - Youth Sport Parenting on omistautunut tarjoamaan vanhemmille inspiroivat luennot ja työpajat, joita he tarvitsevat luodakseen lasten ja nuorten urheilussa positiivisen kokemuksen. Kari Helander on luennoinut yli 10 vuotta urheiluseuroissa ympäri Suomea. Voit tutustua lisää Coach Karin toimintaan www.coachkari.fi


Kasvatetaan lapsistamme ja nuoristamme ei vain hyviä urheilijoita vaan mestareita elämään!

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo