Oilersin kausikortit nyt myynnissä!
Julkaistu: 28.07.2021 15.16

Oilersin kausikortit nyt myynnissä!

Tervetuloa takaisin!

Oilersin kausikortit tulevalle F-liigakaudelle ovat nyt myynnissä, joka tarkoittaa sitä että yleisö on jälleen tervetullut Tapiolan urheiluhallin lehtereille!


Oilers onnistui viime kaudella pelaamaan loistavan runkosarjan ja lähtemään pudotuspeleihin lopulta toiselta sijalta. Pudotuspeleissä koimme uskomattomia hetkiä puolivälieräsarjassa paikallisvastustaja Indiansia vastaan, ja välieräsarja Turun Palloseuraa vastaan näytti Oilersin joukkueen periksiantamattomuuden Öljymiesten edetessä lopulta finaaleihin.

Taistossa F-liigan ensimmäisestä mestaruudesta Classic osoittautui kovemmaksi, mutta finaalisarja antoi Öljymiehille arvokasta oppia pelaamisesta panoksen ollessa kovin mahdollinen kotimaisissa sarjoissa.

Hienosta kaudesta puuttui kuitenkin merkittävä tekijä, Oilersin intohimoinen ja tunteen otteluihin luova espoolaisyleisö. Tulevalla kaudella Öljymiehet lähtevät kirkastamaan viime kauden hopeaa, ja osana Öljymiesten tarinaa isoa osaa näyttelee kuudes kenttäpelaaja eli joukkuetta innostava kotiyleisö.

Toivotammekin sinut lämpimästi tervetulleeksi takaisin Tapiolan Urheiluhallin lehtereille kannustamaan Öljymiehiä!

https://www.tiketti.fi/esport-oilers-2021-2022-kau...