Julkaistu: 27.02.2021 20.26

Tiedote: Oilers harrastustoiminta 1.3.2021 alkaen

Aluehallintovirasto ja Espoon kaupunki on päättänyt 26.2.2021 uusista rajoituksista lasten ja nuorten harrastustoiminnan osalta. Seura haluaa toimia omalta osaltaan vastuullisesti sekä noudattaa Suomen Salibandyliiton antamia ohjeistuksia rajoituksien osalta jo maanantaista 1.3.2021 alkaen. Ohjeistuksista ja harjoittelun toteuttamisesta on informoitu alla tarkemmin.


Alakouluikäiset ja nuoremmat juniorit

Suomen Salibandyliiton ja Espoon kaupungin ohjeistuksen mukaisesti alakouluikäisten ja nuorempien (pääsääntöisesti 2008-syntyneet ja nuoremmat) harrastustoiminta on mahdollista jatkaa turvallisuudesta huolehtien.

Joukkueiden ja harrastusryhmien harjoittelu jatkuu toistaiseksi normaalisti seuran aikaisempien korona ohjeistuksien mukaisesti kunnallisissa ja yksityisissä tiloissa. Yksityisissä harjoitustiloissa voi olla lisäksi erityisjärjestelyjä, jotka tulee huomioida.

Yläkouluikäiset ja vanhemmat

Yläkouluikäisten ja vanhempien junioreiden (pääsääntöisesti 2007-syntyneet ja vanhemmat) joukkueharjoittelu siirtyy maanantaina 1.3. alkaen yksilölliseen etäharjoitteluun. Etäharjoittelu jatkuu tämänhetkisen tiedon mukaan 28.3.2021 asti. Ikäluokkien valmennusvastaavat tulevat ohjeistamaan joukkueita etäharjoittelusta tarkemmin alkuviikon aikana.

Seura tiedottaa etäharjoittelun piiriin siirtyviä joukkueita ensiviikon aikana tarkemmin kausimaksuista sekä toimintasuunnitelmasta kevään osalta.

Salibandyliiton ohjeistus: https://salibandy.fi/fi/uutiset/hallitus-kertoi-sulkutoimista-nain-ne-vaikuttavat-salibandyyn/