A-D-poikajoukkueet kaudella 2021-2022
Julkaistu: 24.02.2021 15.14

A-D-poikajoukkueet kaudella 2021-2022

Kauden 2021-2022 joukkueiden rakentaminen on poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta käynnistetty. Siirtyminen seuraavaan kauteen ja harjoittelun käynnistäminen tapahtuu kilpakauden päätyttyä sekä rajoitteiden sen mahdollistaessa.

JOUKKUETASOT

Tasojoukkueet tarjoavat mahdollisuuden jokaiselle pelaajalle harrastaa ja pelata salibandya oman motivaation ja tason mukaisessa joukkueessa. Pelaajalla on kauden aikana tai kauden jälkeen mahdollisuus siirtyä joustavasti seuran sisällä eri tasoille oman toiveen ja valmentajan / valmennusvastaavan näkemyksen perusteella.

NG-joukkueet ovat edustusjoukkueita, joiden tavoitteena on tarjota tavoitteellisimmille ja motivoituneimmille pelaajille laadukasta valmennusta ja harjoitusympäristö kokonaisvaltaiseen kehittymiseen. Edustusjoukkueet ovat MAAJOUKKUETIE - FBA yhteistyöjoukkueita ja tavoitteena on pelata ikäluokan korkeinta sarjatasoa. Pelaajia nostetaan ja kierrätetään säännöllisesti myös vanhemman ikäluokan edustusjoukkueen harjoituksiin ja tarvittaessa otteluihin.

AKATEMIA-joukkueet ovat kilpajoukkueita, joiden tavoitteena on tarjota tavoitteellinen harjoitus- ja peliympäristö edustusjoukkuetta kevyemmällä harjoitusmäärällä. Joukkuetaso on sopiva pelaajille, jotka haluavat harjoitella kilpailullisesti, mutta eivät tässä vaiheessa koe kovempaa sarjatasoa itselleen sopivaksi / oikeaksi vaihtoehdoksi. Akatemiajoukkueet tekevät yhteistyötä Esport-valmennuskeskuksen kanssa, joka takaa ominaisuusharjoitteluun laaduukkaan valmennuksen ja olosuhteet.

CHALLENGER-joukkueet ovat haastajajoukkueita, joiden tavoitteena on tarjota harrastusmahdollisuus kaikille pelaajille motivaatiosta tai lähtötasosta riippumatta, sekä luoda kipinää liikunnalliseen elämäntapaan. Joukkueen toiminnan kulmakiviä ovat harjoittelu ja pelaaminen tosissaan, mutta niin että kaikki pelaajat pääsevät osallistumaan toimintaan ja nauttia harjoittelusta sekä pelaamisesta.

HAKU JOUKKUEISIIN

Poikkeuksellisen tilanteen johdosta emme tule pitämään avoimia harjoituksia keväällä vaaan mahdolliset pelipaikat täytetään tiedustelujen perusteella. Lisätietoa joukkueista ja pelipaikasta voit tiedustella olemalla yhteydessä joukkueen yhteyshenkilöön tai seuran valmennusvastaavaan.

JOUKKUEVAIHTOEHDOT JA YHTEYSHENKILÖT KATSOTTAVISSA TÄSTÄ

LISÄTIETOA

  • Valmennuspäällikkö (P17 - P21 NG ja akatemiajoukkueet) Aleksi Lammi: Sähköposti: aleksi.lammi@esport.fi tai puhelin: 0405960608
  • Valmennuspäällikkö (P13 - P16 NG ja akatemiajoukkueet) Rami Vienola: Sähköposti: rami.vienola@esport.fi tai puhelin: 0447703258
  • Harrastevastaava (Challenger joukkueet) Eemeli Kyllönen: Sähköposti: eemeli.kyllonen@esport.fi tai puhelin: 0400647093