Esport Oilers panostaa junioreiden vanhempiin Kari Helanderin mentorointipilotin myötä!
Julkaistu: 22.02.2021 18.49

Esport Oilers panostaa junioreiden vanhempiin Kari Helanderin mentorointipilotin myötä!


Kari Helanderin mentorointi auttaa urheilijaperheiden vanhempia tarjoamalla heille konkreettisia vinkkejä, miten kotijoukot voivat vahvistaa lapsen ja nuoren suoriutumista ei pelkästään urheilussa, vaan myös elämässä.


Yli lajirajojen eri seurojen ja liittojen kanssa yhteistyössä toiminut Helander edistää työnsä kautta vanhempien ja valmentajien välistä avointa vuorovaikutusta, nuoren urheilijan tasapainoa urheilun, liikunnan ja muun elämän välillä nuoren kasvua ja kehitystä tukien. Erityisesti nykyisinä haastavina aikoina lasten ja nuorten sitoutuminen ja mahdollisuus harrastaa lajiaan ovat olleet koetuksella, ja tähän Kari Helander tuo mentoroinnillaan apuvälineitä yleisen ilmapiirin ja sujuvan viestinnän kohentamiseksi.

Esport Oilersin toiminnanjohtaja Jouni Vehkaoja kommentoi yhteistyötä; ”Koronapandemian takia urheiluseuroissa on tapahtunut huolestuttavaa "drop outtia" kaikissa ikäluokissa. Harrastustoiminnasta poisjäänti voi johtua monesta eri syystä. Pandemian takia harjoittelua ei ole voitu toteuttaa normaalilla tavalla, ja ajoittain joukkuetoiminnasta on jouduttu pitämään pidempiäkin taukoja. Osassa perheistä käydään taistelua nuoren hiipuneen motivaation kanssa. Toivomme että Coach Karin apu auttaa mm. tämän kysymyksen kanssa painiville vanhemmille. Toivotaan että seuran vanhemmat, pelaajat ja miksei myös toimihenkilöt osaisivat jatkossa hyödyntää tätä ainutlaatuista palvelua.”

Kari Helander kommentoi osuuttaan yhteistyössä; ”On hienoa tehdä yhteistyötä Esport Oilersin kanssa ja tarjota mentorointipalvelua tukemaan vanhempia ja valmentajia lasten ja nuorten urheilussa. Esport Oilers on edelläkävijä ja moderni seura, joka näkee vanhempien ja valmentajien tuen tärkeyden seuran menestymiselle. Vanhemmuus on yksi vaikeimmista tehtävistä. Ja se jättää monet vanhemmat miettimään: "Teenkö tämän oikein?" Tuki hyvissä ajoin auttaa myönteiseen päätöksentekoon vaikeiden urheilun ja elämänvaiheiden hetkillä.”

”Koska nuorisoliikuntaan kuuluu TODELLA useita sidosryhmiä - urheilijoita, vanhempia, valmentajia, urheilujohtajia, on tärkeää suhtautua asiaan kokonaisvaltaisesti. Mentorointipalvelun tarkoituksena on auttaa vanhempia ja valmentajia parantamaan nuoren urheilukokemusta, yksi urheilija ja yksi perhe kerrallaan.”


Oilersin ja Kari Helanderin mentorointipilotin esittely (.pdf)


Jokainen Esport Oilersin seurayhteisöön kuuluva vanhempi, valmentaja, joukkueenjohtaja, pelaaja ja toimihenkilö voi olla yhteydessä Coach Kariin veloituksetta ja matalalla kynnyksellä seuraavasti:

Puhelimitse (041 3130 135) maanantaisin ja tiistaisin klo 18.00-20.00 sekä keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9.00-11.00
Sähköpostitse ilman aikarajoituksia ckmentorointi@gmail.com

Kari Helanderin kotisivut:
https://coachkari.fi/