Oilers hakee valmentajia kaudeksi 2021-2022!
Julkaistu: 04.01.2021 09.36

Oilers hakee valmentajia kaudeksi 2021-2022!

Esport Oilers etsii kaudelle 2021-22 uusia valmentajia eri tasoisiin juniorijoukkueisiin. Seura tarjoaa tällä hetkellä yli 120:lle valmentajalle erinomaisen ympäristön toimia valmentajana, sekä mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä yli 40:ssä juniorijoukkueessa ympäri Espoota.

Koulutamme jokaisen valmentajan sisäisesti, sekä kustannamme salibandyliiton 2-tason valmennuskoulutukseen saakka kaikkien valmentajien kouluttautumisen. Motivoituneille ja eteenpäin pyrkiville valmentajille seura mahdollistaa myös korkeamman tason kouluttautumisen, sekä luo yksilöllisen valmentajapolun.

Koulutustuen lisäksi seura hyödyntää XPS Network ja MyEway (edustusjoukkueet) sähköisiä valmennusjärjestelmiä, jotka ovat valmentajien työvälineenä hyödynnettävissä.

Maksamme myös jokaiselle valmentajalle palkkioita, joka määräytyy koulutuksen ja kokemuksen mukaisesti.

Edellytämme sinulta kykyä toimia lasten ja nuorten kanssa, sitoutumista tehtävään ja seuran toimintatapoihin, sekä halua kehittää omaa osaamista. Räätälöimme valmennustehtävät jokaiselle erikseen oman kokemuksen ja vahvuuksien mukaisesti.

AVOIMET VALMENTAJAPAIKAT 2021-2022:

Edustusjoukkueet (haku päättyy 14.2.2021! yhteys urheilutoimenjohtajaan)

Seuran A-D-junioreiden edustusjoukkueet tarjoavat hyvän haasteen motivoituneelle ja eteenpäin pyrkivälle valmentajalle. Valmennuksessa toimiminen vaati kokemusta valmennuksesta ja sitoutumista tavoitteelliseen toimintaan.

Akatemia -ja haastajajoukkuet

Seuran A-D-junioreiden akatemia -ja haastajajoukkuet tarjoavat erinomaisen kehittymisympäristön eteenpäin pyrkivälle ja motivoituneelle valmentajalle. Valmennuksessa toimiminen vaatii valmennustaustaa, mutta joukkueet ovat myös erinomainen ympäristö lisätä omaa kokemusta ja osaamista.

Kaupunginosajoukkueet

Seuran E-G-junioreiden kaupunginosajoukkueet tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tutustua valmentamiseen, sekä ohjaamiseen. Jokaisen joukkueen toiminnasta vastaa ikäkausivastaava / valmennuspäällikkö, joten tehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti pienryhmän ohjaaminen harjoituksissa ja peleissä. Kokeneemalle valmentajalle tarjoamme myös vastuuvalmentajan tehtäviä, johon kuuluvat myös suunnittelutyö.

Hakuohjeet:

Jätä vaapamuotoinen hakemus sähköisesti tästä: hakulomake

Lisätietoa toiminnastamme voit kysyä ikävaiheiden valmennusvastaavilta, yhteystiedot saatavilla tästä: organisaatio