3
ELO
18.30
Miehet Edustus, Harjoitusottelut 2022-23

EräViikingit - Oilers   8 - 7 VL

Mosahalli

​Oilers kohtaa EräViikingit kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa Mosahallilla!

Harjoitusottelut käynnistetään ErVin vieraina keskiviikkona kello 18.30 alkavassa ottelussa


EräViikingit vs. Oilers // KE 3.8. // 18.30 // Mosahalli
Otteluun on vapaa pääsy
Lähetys:
EräViikingit Solidsport (5,90 €)


Oilers avaa harjoitusotteluidensa sarjan keskiviikkona paikallisvastustaja EräViikinkejä vastaan. Oilers pelaa Suomen kamaralla vain kolme harjoitusottelua, sillä joukkue lähtee kauteen valmistavaan Latvian Open-turnaukseen elokuun kolmannella viikolla.

Kesän aikana Oilersin joukkue koki muutoksia, kun joukkueesta poistuivat Eino Pesu, Alexander Nyman, Jani Rauhala, Jasper Juuti, Justus Mustonen sekä Jesper Silvonen. Lähteneiden tilalle Oilers rekrytoi Aaro Astalan Indiansista, sekä Marko Juseliuksen ja Leevi Rantalan EräViikingeistä.

Oilersin päävalmentaja Heikki Luukkonen kommentoi Oilersin kesäharjoittelua; ”Valmistavalla kaudella olemme pyrkineet hiomaan joukkueen ryhmädynamiikkaa ja opetelleet johtamaan paitsi itseämme, niin myös koko ryhmää.”

”Fysiikkaharjoittelulla on ollut luonnollisesti merkittävä rooli ja olemme pyrkineet monipuolistamaan vastetta uusilla ajatuksilla. Esimerkiksi voimistelu- ja kehonhallintajakso on ollut yksi uudistus aiempiin kesiin. Kaukalossa olemme pyrkineet hahmottamaan paremmin viisikkorakenteita pelin eri vaiheissa. Matkaa on vielä edessä, mutta ensiaskeleet ovat olleet lupaavia.”

Luukkonen kommentoi myös huomenna pelattavaa kauden ensimmäistä harjoitusottelua; ”Erityisellä mielenkiinnolla odotan nuoriso-osaston otteita. Useampikin herra on ottanut merkittäviä kehitysaskelia valmistavalla kaudella. Esimerkiksi Olli Jokela ja Rasmus Hellsten ovat paiskineet hikihatussa hommia, eikä kehittymistä voi olla huomaamatta. Poikien maajoukkueessa edukseen esiintyneet Leevi Rantala ja Eetu Niemelä debytoivat keskiviikkona Öljymiehissä.”

Huomisen vastustaja EräViikingit koki melkoisen muodonmuutoksen kesän aikana, sillä joukkueesta poistuivat Joonatan Lindholm, Luka Ainoa, Mika Majalahti, Marko Juselius, Otto Blomqvist, Sakari Pulkkinen, Juho Räsänen, Juho Niinikoski, Teemu Metsälä sekä Saku Kontulainen.

Uusia vahvistuksia EräViikingit saivat, kun joukkueeseen liittyivät Ossi Lallukka Jymystä, Joona Alatorvinen OLS:ista, Saku Liponen Norjasta sekä Niklas Tuominen ErVi:n P21-joukkueesta.

Huomenna pelattavaan harjoitusotteluun on yleisölle vapaa pääsy, ja ottelun näyttää EräViikinkien Solidsport-kanava!


Varmista paikkasi tulevalle F-liigakaudelle jo nyt ostamalla kausikorttisi Tiketistä!Tilastot
EräViikingit

8 - 7 VL

4 - 31 - 12 - 30 - 01 - 0