18
SYY
17.00
Miehet Edustus, F-liigan runkosarja

Oilers - FBC Turku  7 - 5

Tapiolan Urheiluhalli

​Oilers kohtaa kotiavauksessaan sarjanousija FBC Turun!

Oilers isännöi ensimmäistä kertaa F-liigassa mukana olevaa FBC Turkua kello 17.00 alkaen!


Esport Oilers vs. FBC Turku
SU 18.9. 17.00

Liput: Tiketti.fi
Lähetys: Ruutu


Illan vastustaja FBC Turku nousi keväällä ensimmäistä kertaa seurahistoriassaan liigatasolle voitettuaan Josban liigakarsinnoissa otteluvoitoin 3–0. Kesän aikana sarjanousijoille tyypilliseen tapaan myös FBC:n pelaajistossa tapahtui merkittäviä muutoksia, kun FBC:n riveistä poistui peräti kymmenen pelaajaa.

Turkulaiset vahvistuivat kesällä seitsemällä uudella pelimiehellä, kun Nikolas Laaksonen, Jens Beijar, Pyry Kauppinen, Jaakko Rannanjärvi, Joonas Viitanen, Aleksi Hiltunen ja Julius Huppunen liittyivät BeeCeen riveihin.

Aika uudessa sarjassa ei alkanut ruusuisesti. Avausottelussa FBC onnistui käymään kahdesti johtoasemassa EräViikinkejä vastaan, mutta lopulta ErVi ryösti täydet pisteet Turusta jykevällä 8-2 voitolla.

Myös Oilersilla oli kauden avausottelussa lupaavat hetkensä, mutta lopputuloksena espoolaiset kokivat kirvelevä tappion. Oilersilla oli voiton avaimet käsissään varsinkin kolmannen erän alussa, kun Oilers nousi kolmen maalin johtoasemaan Aaro Astalan myötä.

Maukas voitto lipsui kuitenkin hyvin hoidettujen espoolaisten kämmenten välistä, kun Palloseura nousi lopulta tasoihin ja jatkoaikavoittoon.

Oilers-hyökkääjä Markus Markkola kommentoi kauden avausottelua TPS:ää vastaan; ”Kohtalainen startti kauteen, mutta viidellä kuutta vastaan pelaamisemme oli surkeata. Meiltä oli myös vähän turhaa passivoitumista muutenkin viimeisessä erässä.”

Markkola ennakoi FBC-ottelua; ”Meidän tulee parantaa yleisesti hyökkäyspelaamistamme. Kääntöpelaamisemme tulee olla terävämpää ja hyökkäyspään pelaamisemme luovempaa. Itselle hitusen tuntematon mutta varmasti nälkäinen vastustaja luvassa eikä mitään tule ilmaiseksi.”

”Kotiavaus on aina todella siisti tapahtuma. Uskon että nähdään kiukkuinen ja taisteleva Oilers!”


Oilers vs. FBC Turku tänään kello 17.00. Nappaa liput tästä!