4
TAM
18.30
MIEHET EDUSTUSJOUKKUE, F-liigan runkosarja

Oilers - Classic  2 - 3

Tapiolan Urheiluhalli

Oilers kohtaa vuoden ensimmäisessä kotiottelussa sarjaa johtavan Classicin!

Sarjan kaksi kärkijoukkuetta kohtaavat kello 18.30 alkaen Tapiolan Urheiluhallissa.


Oilers vs. Classic // TI 4.1. // 18.30 // Tapiolan Urheiluhalli
Lähetys: Ruutu.fi

Oilersin kausi, 15 O, 10 V, 1 JAV, 2 JAH, 2 H, sijalla #2
Classicin kausi, 14 O, 12 V, 0 JAV, 2 JAH, 0 H, sijalla #1


Oilers ja Classic iskevät huomenna yhteen jo kolmannen kerran tällä kaudella, ja toistamiseen Tapiolassa. Syyskuussa Oilersin kotiavauksessa Classicia vastaan peli päädyttiin keskeyttämään 5–5 tasatilanteessa,Classic-puolustaja Krister Savosen loukkaannuttua. Keskeytetty peli päätettiin lopulta pelata kokonaan uudestaan, ja pelipäiväksi valikoitui huominen.

Ennen joulutaukoa joukkueet kohtasivat ensimmäistä kertaa Classicin uudessa kotiluolassa Bläk Boksissa. Tuolloin Classic ehti karata jo 4-1 johtoasemaan, mutta Oilers onnistui nousemaan tasoihin. Molemmat joukkueet onnistuivat vielä kertaalleen maalinteossa varsinaisella peliajalla, mutta ottelun ratkaisua ei syntynyt. Tuloksettoman jatkoajan päätteeksi ottelu eteni rangaistuslaukauskilpailuun, jossa Oilers osoittautui lopulta vahvemmaksi.

Kyseinen ottelu oli Classicille vasta kauden toinen tappio, ja Oilersille ensimmäinen vierasvoitto Classicista kymmeneen vuoteen.

Huomisessa huippukamppailussa on tarjolla todellista tähtiloistoa, sillä kaukalossa nähdään pistepörssin kymmenestä tehokkaimmasta pelaajasta kuusi. Tällä hetkellä Oilersin toiseksi tehokkain pelaaja Tuomas Iiskola ennakoi huomista kamppailua;

”Tulee varmasti kiihkeä ja tasainen ottelu. Meille tuo ehdottomasti lisäbuustia, kun on voitto heistä alla. Molempien joukkueiden maalinestopeli ja puolustaminen on todella tiivistä, joten maalipaikoissa tulee olla tehokas. Lyödään hyvä henki päälle ja mennään omilla vahvuuksilla!”

Huomiseen kamppailuun ei valitettavasti voida ottaa yleisöä, mutta ottelu on nähtävissä Ruudun kautta.

Oilers vs. Classic huomenna kello 18.30 / Ottelun näyttää Ruutu