3
LOK
17.00
MIEHET EDUSTUSJOUKKUE, F-liigan runkosarja

SPV - Oilers   3 - 8

Seinäjoen Urheilutalo

Oilers matkaa Seinäjoelle kauden kolmanteen vierasotteluun!

Vieraissa pelkkiä voittoja kerännyt Oilers kohtaa sunnuntaina väkevästi aloittaneen SPV:n sunnuntaina


SPV vs. Oilers // Su 3.10. // 17:00 // Seinäjoen Urheilutalo
Liput: Tiketti.fi
Lähetys: RuutuViime kaudella puolivälieriin kautensa päättänyt SPV:n pelaajaliikenne oli varsin maltillista kesäkauden aikana. Joukkueesta poistuivat kesän aikana Joni-Arttu Sieppi OLS:iin sekä Eemeli Karjanlahti & Riku Hakanen Nurmon Jymyyn. Erityisesti Siepin lähtö oli merkittävä, sillä mies oli viime kaudella SPV:n tehokkain yhdessä Sami Kosken kanssa. Joukkue vahvistui kesän aikana ainoastaan yhdellä pelaajalla, mutta ainoa vahvistus Kasper Tähkä on varsin mielenkiintoinen, peliälyltään ja taidoiltaan merkillepantava pelaaja.

Viime kauden sarjapeleissä SPV ei varsinaisesti menestynyt, mutta Peliveljet onnistuivat voittamaan Suomen Cupin, sekä ennen nykyistä kautta pelatun Super Cupin.

Nyt alkaneella kaudella SPV aloitti vahvasti kotikaukalossaan voittamalla LASB:in lukemin 7-4, ja muutamaa päivää myöhemmin oli Nurmon Jymyn vuoro kaatua lukemin 10-7. Viime torstaina pelatussa ottelussa Happeeta vastaan SPV kärsi kauden ensimmäisen tappionsa, kun pisteet jäivät Jyväskylään Happeen voitettua lukemin 5-4.

Oilersin alkukausi on kulkenut mallikkaasti vieraskaukalossa, mutta kotikaukalon ottelut eivät ole sujuneet varsinaisesti positiivisissa merkeissä. Avausottelu Turussa TPS:ää vastaan päättyi Öljymiesten hyväksi peräti 11-4, mutta sitä seurannut surullisenkuuluisa Classic-peli päätettiin toisessa erässä Krister Savosen loukkaantumisen myötä. Classic-peliä seurannut Nurmon reissu oli taasen jälleen onnistunut, sillä Oilers vei täydet pisteet väkevällä 8-3 voitolla. Eilen pelatussa kotiottelussa KrP:ta vastaan Oilers onnistui nousemaan jo 4-1 johtoasemaan, mutta KrP onnistui nousemaan maali kerrallaan tasoihin ja lopulta voittoon.

Oilersissa ykkösmaalivahdin viittaa kantanut Joonas Kaltiainen kommentoi alkukauden ja viime ottelun haasteita; ”Pallovastuumme tulisi olla paremmalla tasolla. Liikaa lahjoitetaan vielä helppoja palloja vastustajalle. Alkukaudella timanttinen alivoimapelimme ei vastannut yleistä tasoa eilisessä KrP-ottelussa.”

”Eiköhän huomenna ole odotettavissa tuttua ja turvallista SPV:tä. Pitkiä kaaripalloja avauksissa sekä rivakkaa kääntöpelaamista.”


SPV vs. Oilers // Su 3.10. // 17:00 // Seinäjoen Urheilutalo
Liput: Tiketti.fi
Lähetys: Ruutu