Esport Oilers yhteistyöhön Urheilu Mehiläisen kanssa!
Julkaistu: 10.08.2021 11.56

Esport Oilers yhteistyöhön Urheilu Mehiläisen kanssa!


Esport Oilers on solminut kumppanuussopimuksen terveyspalveluja tuottavan Mehiläisen kanssa. Kumppanuuden myötä Oilers pyrkii rakentamaan hoitopolun jäsenistölleen yhteistyössä urheilulääketieteen saralla kansainvälisestikin arvostetun Urheilu Mehiläisen kanssa.

Yhteistyössä Urheilu Mehiläisen kanssa Oilers panostaa urheiluvammojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn sekä kehittää entisestään seuran urheilutoimintaa niin lasten, nuorten kuin aikuisiän jäsenistön osalta. Salibandyn kaltaisessa vauhdikkaassa urheilulajissa sattuu ja tapahtuu, ja yhteistyö arvostetun terveysalan yrityksen kanssa tuo jäsenistön käyttöön urheilijoihin erikoistuneen klinikan sekä lääketieteen asiantuntijat.

Oilersin seuratoiminnasta merkittävin osa tapahtuu Tapiolan urheilupuiston alueella, ja hädän sattuessa apu on kirjaimellisesti lähellä Mehiläisen uudessa toimipisteessä ja Urheilu Mehiläisen klinikalla liikekeskus Länsituulessa Tapiolan keskustassa.

Oilersin toiminnanjohtaja Jouni Vehkaoja kommentoi tuoretta kumppanuutta; ”On erittäin hienoa aloittaa yhteistyö Mehiläisen kaltaisen ison ja luotettavan toimijan kanssa. Mehiläisellä on sekä vankkaa osaamista urheilun saralla, että aitoa halua kehittää urheiluun ja liikuntaan keskittyviä palveluita.”

”Pääsemme yhdessä Mehiläisen kanssa rakentamaan seuran jäsenille toimivan palveluketjun, josta urheilija saa nopean ja osaavan hoidon tapaturman sattuessa. Tapiolan kauppakeskus Länsituulessa sijaitsevat Urheilu Mehiläisen palvelut toimivat meidän kannaltamme täydellisesti. Seuran omat lääkärit ja fysioterapeutit ovat vain yhden metropysäkin päässä Esport Arenalta, johon toimintamme keskittyy.”

"Olemme Urheilu Mehiläisessä todella innoissamme aloittamassa yhteistyötä Esport Oilersin kanssa. Meille on tärkeää tarjota edustusjoukkueen ammattiurheilijoille hyvä ja nopea hoito sekä tuki koko seurayhteisölle niin urheiluvammoissa kuin laajemminkin terveyden ja hyvinvoinnin saralla”, toteaa yksikönjohtaja Tuomas Vaalto Mehiläisestä.



Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo