P13 NG Black valmiina sarjapeleihin
P13 NG Black (2011)Julkaistu: 03.10.2023 17.00

P13 NG Black valmiina sarjapeleihin

Oilers P13 NG Black on jo ehtinyt pelata monessa turnauksessa sekä ottaa ensimmäiset askeleet Maajoukkuetiellä Eerikkilässä. Kauan odotettu sarjapelikausikin alkaa viikonloppuna kotiturnauksella.

Oilers NG Blackin alkusyksy on ollut kiireistä aikaa, sillä nuoret öljymiehet iskivät elo-syyskuussa turnauksissa Esport Arenalla, Hämeenlinnassa, Vihdissä ja Janakkalassa. Lisäksi leireilimme Eerikkilässä Maajoukkuetiellä, missä teimme muun muassa fysiikka- ja liikkuvuustestit ja pelasimme kolme laadukasta peliä Oilersia, EräViikinkejä ja Classicia vastaan.

Joukkueen jaettua ikäpresidentin titteliä kantava Eemeli Anttonen on urakoinut lähes kaikissa NG Blackin tapahtumissa. Toista kauttaan Oilersissa pelaava nopeakinttuinen Eme kertoo turnausten sujuneen kokonaisuutena melko mallikkaasti, joskaan ei aivan täydellisesti. Viime aikoina harjoituksissa onkin panostettu etenkin laukausten tarkkuuteen.

– Turnaukset sujuivat pääosin ihan hyvin. Joissain turnauksissa olisi tosin ollut vähän parannettavaa sekä itsellä että joukkueella, Eme analysoi syksyn satoa.

Eemeli Anttonen Mestareiden Cupissa. (Kuva: Iines Koskinen)

Etelä-Suomen sarjat pyörähtävät P13-ikäluokan osalta käyntiin tulevana viikonloppuna, ja P14-peleissä asetellaan palloa keskelle viikkoa myöhemmin. Marraskuussa molemmissa ikäluokissa tahkotaan myös valtakunnallinen turnausviikonloppu, joten pelejä on luvassa jatkossakin reippaasti. Sarjakauden alkua odotellaan joukkueessa jo kuumeisesti, ja Emen mukaan luvassa on paljon kovia ja hauskoja vääntöjä. Lempivastustajakin löytyy läheltä, viisaiden perusteluiden kera:

– Kivointa on pelata EräViikinkejä vastaan. Niitä vastaan tulee aina tiukkoja ja vauhdikkaita pelejä, joissa saadaan sopivasti harjoiteltua sekä puolustamista että hyökkäämistä.

Harjoittelun ja pelaamisen lisäksi Eme on käynyt muun joukkueen kanssa myös ahkerasti katsomassa Oilersin F-liigajoukkueen otteita Tapiolan urheiluhallilla. Suosikkipelaajaa ei kauaa tarvitse miettiä – hän on yhdistelmä taitoa, rytkettä ja hanskoja:

– Rasmus Kainulainen!

Kiitos Emelle haastattelusta!

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo