Etsimme joukkueeseemme uusia pelaajia
Julkaistu: 11.11.2020 15.57

Etsimme joukkueeseemme uusia pelaajia

Oletko vuonna 2003–2004 syntynyt tyttö Espoo–Kauniainen-seudulta tai lähialueilta, joka olisi kiinnostunut pelaamaan salibandya?

Etsimme joukkueeseemme 2–5 uutta kenttäpelaajaa tälle tai seuraavalle kaudelle. Joukkueemme pelaa Etelä-Suomen kilpasarjassa. Harjoittelemme ja pelaamme tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa. Joukkueella on kaksi huipputason valmentajaa Elina "Mömmö" Anttonen ja Kasper "Kassu" Heikkinen, joilla on yhteensä kymmenien vuosien salibandyn valmennuskokemus ja joiden johdolla joukkueet aiemmin ovat saavuttaneet hyvää alueellista menestystä.

Harjoittelun lisäksi joukkueellemme on tärkeää hyvät ihmissuhteet ja hauskanpito. Joukkueessa on tosi hyvä yhteishenki. Pyrimme järjestämään koronatilanne ja turvallisuus toki huomioiden esimerkiksi pikkujoulut ja perinteisen ulkomaan pelimatkan, joka on aiemmin tehty yleensä johonkin isoon turnaukseen Ruotsissa.

Treenaamme viikoittain Tapiolassa Esport Arenalla: Ma klo 18.00–19.45 (C-tyttöjen kanssa), Ke klo 19.30–21.15 ja To klo 18.30–20.15 (A-tyttöjen kanssa).

Jos asia kiinnostaa, niin laita sähköpostia joukkueenjohtajalle Sami Ensiolle osoitteeseen sami@ensio.fi. Tervetuloa mukaan toimintaamme!