Oilersin kaksi seuraavaa kotiottelua pelataan ilman yleisöä
Esport OilersJulkaistu: 24.11.2020 12.28

Oilersin kaksi seuraavaa kotiottelua pelataan ilman yleisöä

Pääkaupunkiseudulle asetettujen koronarajoitusten vuoksi Oilersin kaksi seuraavaa kotiottelua (Ma 30.11. vs. TPS & Pe 11.12. vs. EräViikingit) pelataan tyhjille katsomoille.


Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto antoivat viime perjantaina koronaepidemian leviämisvaiheen takia uusia rajoituksia ja suosituksia. Nämä vaikuttavat myös F-liigaan.

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin uudet linjaukset ovat voimassa seuraavat kolme viikkoa alkaen maanantaista 23.11. ja päättyen sunnuntaina 13.12. Rajoituksilla pyritään rauhoittamaan tautitilanne ja välttämään tiukempien ja laajamittaisempien rajoitusten tarve.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto kieltää kaikkien yli 20 hengen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestämisen sisätiloissa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella. Myös yksityistilaisuuksissa on syytä noudattaa suosituksia.

F-liigan osalta osalta linjaukset vaikuttavat seuraavalla tavalla Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirien alueella:

  • Miesten ja naisten F-liigojen ottelut pelataan Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella otteluohjelman mukaisesti, mutta ilman yleisöä 23.11.-13.12. välisenä aikana.

Kausikortin omistajiin tullaan olemaan suoraan yhteydessä otteluiden tiimoilta.

F-liigan tiedote