6
MAA
18.00
Miesten F-liigajoukkue, F-Liigan pudotuspelit

Westend Indians - Oilers   4 - 6

Otahalli

PVE 2 – Puolivälierien toisessa ottelussa Oilers vierailee Otahallilla

Sarjan toinen ottelu pelataan Indiansin kotiluolassa Otahallilla lauantaina klo 18.00 alkaen


Oilersin ja Indiansin välisen puolivälieräsarjan ensimmäinen kohtaaminen tarjosi salibandyn ystäville todella viihdyttävän ottelun, jossa jännitettävää riitti loppusummeriin saakka. Tasaisen kamppailun päätteeksi Oilers nappasi voiton ensimmäisestä kohtaamisesta, ja lähtee Otahallille jahtaamaan toista kiinnitystä.

Sarja-avauksen alku oli silkkaa Oilersin dominointia, mutta pelin virtaus tasottui Oilersin päästyä 3-0 johtoasemaan. Indians onnistui pääsemään peliin mukaan ja haastamaan Öljymiehet, mutta Oilersin johtoasema kesti aina avausmaalista loppusummeriin saakka.

Vastoin yleistä ennakointia, Westend Indians osoitti vaarallisuutensa taistelemalla kynsin ja hampain loppuun saakka tuoden haastavan vastuksen. Sarja-avauksessa Indiansilla oli myös epäonnea, sillä Heimo osui enemmän maalikehikkoon kuin maalin sisään. Loistavaa viihdettä tarjonnut sarja-avaus lupaileekin todella viihdyttävää ottelusarjaa.

Oilers-hyökkääjä Heikki Iiskola kommentoi sarja-avausta, ja ennakoi lauantain kamppailua; ”Eilen saatiin taas oppia siitä, että on mukavampaa pelata pallollisena kuin pallottomana. Tarvitsemme enemmän kurinalaisuutta pallolliseen pelaamiseen, jotta voimme hallita pelin virtausta pallokontrollin kautta.”

”Eilisessä kamppailussa Indiansin pelaajat onnistuivat peittämään useita vetojamme ja hävisimme monia kamppailutilanteita. Lauantaina pyritään tunnistamaan nämä tilanteet paremmin ja pelaamaan ylipäätään fiksummin.”

”Havaitsimme, että Indians pyrkii hyökkäämään monella pelaajalla. Tämä johtaa heidän puolustusvalmiutensa alenemiseen, mikä tarjoaa mahdollisuuksia kääntöihin ja vastahyökkäyksiin. Meidän tuleekin puolustaa kärsivällisesti ja pallottomana tunnistaa paikat iskeä.”

Puolivälieräsarjan toinen ottelu pelataan lauantaina klo 18.00 alkaen Otahallilla. Kuten kaikki pudotuspelien ottelut, myös lauantain mittelön näyttää Ruutu.