9
TAM
17.00
Miesten F-liigajoukkue, F-Liiga

LASB - Oilers   1 - 11

Suurhalli Areena, Lahti

Oilersin matka jatkuu Lahteen LASB:in vieraaksi!

Öljymiehet kohtaavat kovassa vireessä olevan LASB:in lauantaina klo 17.00 Lahden Suurhalli Areenalla


LASB:in otteluennakko


Huomisen vastustajan LASB:in syyskausi ei paljoa kalpene Oilersin esityksille, sillä lahtelaiset ovat sarjassa neljännellä sijalla neljä pistettä espoolaisia jäljessä. 11 suoraa voittoa napsinut LASB on hävinnyt neljä ottelua varsinaisella ja kahdesti varsinaisen peliajan jälkeen. Lahtelaiset ovat onnistuneet voittamaan ottelut sarjataulukossa alempana olevia joukkueita vastaan, mutta kärkijoukkueita vastaan tulokset ovat olleet vaisumpia. Viimeisimmässä ottelussaan LASB taipui Nokialla KrP:lle tylyin 9–3 lukemin.

Myös Oilersin kautta tähän asti voi pitää vähintäänkin onnistuneena. Espoolaiset ovat kaapineet LASB:in lailla 11 suoraa ja kaksi kahden pisteen voittoa. Sarjassa kolmannella sijalla oleva Oilers on viisi pistettä jäljessä kakkosena olevaa KrP:ta nokialaisten ehdittyä pelata kaksi ottelua enemmän. Espoolaisten hyökkäys- ja puolustuspeli on ollut varsin onnistunutta läpi syksyn, sillä Oilers on päästänyt Classicin jälkeen vähiten osumia ja tehnyt kolmanneksi eniten maaleja sarjassa. Oilersin viimeisin ottelu oli varsin haastava, sillä paikalliskamppailu loistavasti pelanneita Tiikereitä vastaan venyi jatkoajalle saakka. Öljymiehet onnistuivat kuitenkin nappaamaan kaksi pistettä Markus Markkolan voittomaalin myötä.

Ottelut LASB:ia vastaan maistuvat erityisesti Kainulaisten veljeksille, joista Rasmus huilaa vielä huomisen pelikieltonsa vuoksi. Velipoika Justus odottaakin innolla huomista peliä; "LASB on pelannut todella hyvin alkukauden ja viimeksi peli heitä vastaan päättyi vasta jatkoajalla, joten tiukka ottelu tulossa todennäköisesti nytkin. Oman laadukkaan puolustuksen kautta lähdetään rakentamaan peliä ja sitä kautta saadaan tarvittavat maalipaikat.

Kainulainen näkee myös molempien joukkueiden edellisten otteluiden vaikuttavan tavallaan myös huomiseen; Luulen, että todella sisuuntuneesti tulee molemmat joukkueet pelille, kun on nihkeämmät pelit alla! Meillä jäi Tiikerit-pelistä parannettavaa oman pään puolustukseen ja maalipaikkojen hyödyntämiseen. Näitä lähetään parantamaan Lahteen!”

Vahvaa kautta pelannut Oilers-puolustaja Alexander Nyman ennakoi huomista; Erittäin herkullinen matsi tulossa. LASB on ollut yksi syyskauden suurimmista onnistujista. Uskon kuitenkin, että omalla tiiviillä puolustuspelillä ja terävällä hyökkäyspelillä olemme vahvoilla”

”Otteluiden lähtö on koko kauden ollut hyvällä mallilla, mutta Tiikerit ottelussa siinä ei onnistuttu. Huomenna halutaan siihen parannusta.”

LASB vs. Oilers alkaa kello 17.00, ja pelin näyttää Ruutu.