17
HEL
18.30
Miesten F-liigajoukkue, F-Liiga

Westend Indians - Oilers   5 - 11

Otahalli

Kauden toinen Espoon Derby pelataan keskiviikkona Otahallilla!

Oilersin runkosarjan toiseksi viimeinen ottelu pelataan Indiansin vieraina kello 18.30 alkaen


Molempien joukkueiden runkosarjasijoitus on edelleen auki, sillä Oilersin kakkossija ei ole vielä varmistunut KrP:n ja TPS:n ollessa neljä pistettä perässä. Indiansilla on taas mahdollisuus nousta LASB:in ohi joukkueiden ollessa tasapisteissä LASB:illa ollessa enemmän voittoja kasassa.

Huomisen vastustajan Indiansin kausi on ollut varsin kaksijakoinen. Kauden ensimmäiset kymmenen ottelua tuottivat kahdeksan voittoa, mutta marraskuussa TPS:ille kärsityn tappion jälkeen Indians onnistui voittamaan seuraavasta kymmenestä ottelusta neljä voittoa. Matkalle on mahtunut mukaan tappioita myös sarjataulukossa alempana olevia joukkueita vastaan.

Oilersin kausi taas on ollut menestyksekäs joukkueen tarratessa tiiviisti kiinni kakkossijasta. Pelatut 24 ottelua ovat tuottaneet 17 voittoa varsinaisella peliajalla ja kolme voittoa varsinaisen peliajan jälkeen. Oilersin kautta on leimannut tasainen voittaminen, sillä joukkue on hävinnyt ainoastaan kerran kahdesti putkeen F-liigakauden aikana.

Todella hyvää kautta tehopisteiden valossa pelannut Rasmus Kainulainen syttyy Espoon Derbystä; ”Todella maukasta ja erittäin kivaa päästä tiipiille hymyilemään! Alkaa pikkuhiljaa olemaan playoff-fiilis niin onhan tämä siistiä! Vähän huolellisuutta omassa pallollisessa pelissä ja maalinedusta säppiin niin hyvä tulee.”

Yhtä positiivisilla mielillä on vakuuttavasti pelanneen Oilersin kolmosketjun laituri Jasper Juuti; ”Loistavat fiilikset derbyn tuodessa oman latauksen peliin! Saadaan hyvä peli tähän väliin ennen pudotuspelejä. Eiköhän tulla näkemään vauhtia kentällä ja varmasti pientä kuittailuakin pelaajien välillä.”

Olemme päästäneet parissa matsissa paljon maaleja omiin. Parannetaan meidän maalinedustapelaamistamme niin eiköhän saada maalimäärät vähiin meidän päätyymme.”

”Runkosarjan toiseksi viimeinen matsi ja taistelu runkosarjan kakkostilasta on meidän käsissämme. Derbysähköä varmasti on luvassa ja kumpikaan ei tule antamaan mitään ilmaiseksi. Varmasti pudotuspelejä silmällä pitäen hyvä matsi tähän paikkaan, johon lisälatausta tuo paikallisvastustaja. Viime kohtaamisessa Indiansia vastaan oltiin hyviä ja peli oli meidän käsissämme.”

Oilersin seuraava mittelö koittaa ylihuomenna keskiviikkona, kun Oilers kohtaa Westend Indiansin Otahallilla kello 18.30 alkavassa ottelussa. Espoon Derbyn näyttää Ruutu.