14
HEL
18.00
Miesten F-liigajoukkue, F-Liiga

Oilers - SPV  8 - 5

Tapiolan Urheiluhalli

Oilers kohtaa SPV:n runkosarjan viimeisessä kotiottelussaan!

Seinäjoen Peliveljet saapuvat vieraaksi Tapiolan Urheiluhallille sunnuntaina kello 18.00 alkavaan otteluun.Vierasjoukkue SPV saapuu Tapiolaan kahden ottelun voittoputkessa napattuaan täydet pisteet Steelersistä ja Jymystä. Peliveljien kausi ei ole ollut vanhojen kulta-aikojen veroinen, sillä niin voittoja kuin tappioita on kasassa miltei yhtä paljon kymmenen kolmen pisteen voiton, kahden varsinaisen peliajan jälkeen syntyneen voiton, yhdeksän tappion ja kahden varsinaisen peliajan jälkeen tulleen tappion myötä. Tulosten valossa todella vaihteleva kausi tuottanee kuitenkin paikan pudotuspeleissä, sillä SPV on tällä hetkellä sarjataulukossa kiinni sijassa seitsemän.

Öljymiehet ovat eilisestä Classic-tappiosta huolimatta hyvässä iskussa ja otollisissa asetelmissa runkosarjan loppua lähestyessä. Oilers pitää edelleen kiinni kakkossijasta 23 pelatun ottelun jälkeen, mutta 24 ottelua pelannut KrP hengittää niskaan nokialaisten ollessa vain pisteen espoolaisia jäljessä sarjataulukossa. Myös neljäntenä olevalla TPS:lla on mahdollisuudet parantaa sijoitustaan, sillä 22 ottelun jälkeen turkulaisilla on kasassa 50 sarjapisteen potti.

Oilersin ja SPV:n edellinen kohtaaminen joulukuun 13. päivä tarjosi todella vauhdikkaan salibandyottelun, josta Öljymiehet nappasivat täydet pisteet vahvalla 8-6 voitolla.

Oilersin päävalmentaja Heikki Luukkonen ennakoi huomisen vastustajaa ja ottelua; ”SPV on todella kova ja tulivoimainen vastustaja, ja heiltä löytyy edelleen todella paljon hyökkäysvoimaa. Peliveljet ovat olleet aika hyvässä lennossa ja Seinäjoella on pitkät menestyksen perinteet. Pudotuspelien lähestyessä SPV on hyvissä asetelmissa homman tiivistyessä ja pelin kulkiessa.”

”SPV:ssä on vähän samaa kuin meissä, eli yllämainittua tulivoimaa löytyy kaikista kolmesta kentästä ja yksilöt ovat todella vaarallisia. Huomisessa ottelussa avainasemassa on meidän maalinestopelimme, eli meidän täytyy saada tila ja aika pelattua pois SPV:n ykköstykeiltä. Rohkenen ennakoida vauhdikasta ja virtailevaa kamppailua molempien joukkueiden ollessa sarjan parhaimmistoa vastahyökkäyspelaamisessa. Vauhtia ja intensiteettiä tulee varmasti riittämään.”

Eilisessä Classic-ottelussa maalinteossa onnistunut Oilers-hyökkääjä Riku Holopainen ennakoi huomista; ”Eilen pelattiin surkeasti puolustuspäähän ja asenteemme ei ollut omassa päässä kohdillaan. Huomenna lähdetään parantamaan siitä eikä päästetä yhtään helppoa maalia omiin. SPV:n huippuhyökkääjät kuten Joni-Arttu Sieppi täytyy pitää aisoissa. Vauhdikas ja tunnerikas matsi tulossa kuten aina Speveä vastaan!”

Aikanaan myös SPV:tä edustanut Oilers-puolustaja Matias Veikkola odottaa huomista mittelöä; ”Huomenna pidetään keskittyminen täysin omassa tekemisessä niin saadaan enemmän vahvuuksiamme näkyviin. Viime kohtaamisessamme SPV pelasi erittäin suoraviivaisesti kohti maalia mikä tuotti meille paljon hankaluuksia. Huomenna keskitytään erityisesti siihen, että ollaan tilanteenvaihdoissa valmiimpia jottei vastustaja pääse ylivoimahyökkäyksiin meitä vastaan. Uskon että pelissä nähdään paljon vauhtia ja kovia kaksinkamppailuja. Eiköhän myös muutama maali illan aikana nähdä!"

Oilers vs. SPV SU 14.2. kello 18:00 Tapiolan Urheiluhallilla – Ottelun näyttää VeikkausTV