​Emil Helin ja Arttu Haapala ensimmäistä kertaa liigajoukkueen matkassa!
Julkaistu: 30.09.2022 18.06

​Emil Helin ja Arttu Haapala ensimmäistä kertaa liigajoukkueen matkassa!

Liigadebytantit ovat ensimmäistä kertaa Oilersin matkassa Classicia vastaan pelattavassa vierasottelussa.


Kolmosketjun keskushyökkääjänä pelinsä aloittava Emil Helin on Kirkkojärven Loiskeen kasvatti. Vuonna 2001 syntynyt paljasjalkainen espoolainen siirtyi C-juniori-ikäisenä Loiskeesta Westend Indiansiin, mistä mies siirtyi kuukausi sitten Oilersiin.

Helin kommentoi tulevaa ensimmäistä liigaotteluaan; ”Tietenkin jännittynyt ja toiveikas fiilis! Vastustajalla ei sinänsä ole merkitystä, sillä ensimmäinen liigaottelu on ainutlaatuinen kokemus, tuli se sitten ketä tahansa vastaan. Bläk Boksista on kyllä hyviä muistoja, ja sinne on hienoa mennä.”

Helin kuvaili itseään; ”Puhelias veijari ja joukkuepelaaja henkeen ja vereen. Urheiluromantikko ja kova futismies. Pelaajana olen tunnollinen puolustaja, ja vahvuuteni on erityisesti puolustuspään pelaamisessa. Eniten olen pelannut oikean puolustajan ja keskushyökkääjän paikalla.”

Penkiltä pelinsä aloittava Arttu Haapala on alunperin kotipaikkakuntansa Mikkelin Hatsinan kasvatteja. Urallaan vuonna 2003 syntynyt Haapala on ehtinyt käymään myös Happeessa ennen tuloaan Oilersiin täksi kaudeksi.

Haapala kommentoi ensimmäistä matkaansa Oilersin liigajoukkueen mukana; ”Hyvä, innostunut ja jännittynyt olo! Hienoa päästä liigajoukkueen matkaan, ja toivottavasti pääsee kentällekin asti!”

Haapala kuvaili itseään; ”Sosiaalinen ja iloinen kaveri. Pelaajana puhdasverinen laitahyökkääjä, ja vahvuudet ovat maalinteossa ja haastopelaamisessa.”

Oilers toivottaa nuoret herrat tervetulleeksi liigaympyröihin!

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo