18
MAR
18.30
Miehet Edustus, F-liigan runkosarja

Oilers - TPS  

Tapiolan Urheiluhalli

Oilers isännöi perjantaina TPS:ää F-liigan parhaiden kohtaamisessa!


Oilers vs. TPS – PE 18.11. kello 18.30 – Tapiolan Urheiluhalli

Oilersin kausi – 10 O, 7 V, 0 JAV, 2 JAH, 1 H, 23 P – sijalla #2
TPS:n kausi – 9 O, 7 V, 1 JAV, 1 JAH, 0 H, 24 P – sijalla #1

Liput: Tiketti.fi


Liigan kärkikaksikko kohtaa perjantaina Tapiolassa

Perjantain vastustajan TPS:n alkukausi on ollut todella onnistunut, sillä turkulaiset ovat voittaneet kahdeksan pelaamastaan yhdeksästä ottelusta. Matkan varrella ovat kaatuneet niin EräViikingit, Oilers, FBC Turku, Nurmon Jymy, SPV, OLS ja Indians. Kauden tähän mennessä ainoa tappio on tullut jatkoajalla LASB:ille 19.10. pelatussa ottelussa.

Turkulaisten yksilötasolla suurimmat onnistujat ovat olleet Miko Kailiala, Mikko Hautaniemi ja Peteris Trekse. Erityisesti pistepörssissä maalien turvin ensimmäisenä oleva Miko Kailiala on onnistunut alkukaudesta, ja hyvä kauden alku poiki kutsun viime sunnuntaina päättyneisiin MM-kisoihin.

Kallialan lisäksi maajoukkueen matkassa olivat maalivahti Oskari Fälden sekä puolustajat Lauri Stenfors ja Jere Niemelä. Merkittävintä roolia kolmikosta näytteli Stenfors, joka kuului Suomen eniten luottoa saaneiden puolustajien joukkoon.

Myös Oilersilla oli kiitettävä edustus maajoukkueen riveissä, sillä Öljymiesten riveistä kisoihin kutsuttiin Aaro Astala, Justus Kainulainen ja Jesperi Lindfors. Erityisesti Justus Kainulaisen osalta kisat olivat menestys, sillä nuori tähtihyökkääjä onnistui maalinteossa Suomen jokaisessa ottelussa.

Henkilökohtaisesta onnistumisestaan huolimatta Kainulainen ei ollut tyytyväinen kisojen lopputulokseen; Totta kai päällimmäisenä pettymys mielessä, kun ei saavutettu sitä mitä lähdettiin hakemaan. Kaiken kaikkiaan kuitenkin opettava reissu ja mahtava fiilis pelata parhaita vastaan ja parhaiden kanssa!”

Kahdet kisat läpikäynyt Kainulainen kommentoi tulevaisuuttaan. "Täytyy pystyä vielä kehittämään oman viisikon ja sitä kautta joukkueen peliä entistäkin paremmaksi hetki hetkeltä tulevaisuudessa."

Kainulainen ennakoi TPS:ää vastustajana sekä huomista ottelua; "TPS on sarjan parhaimpia joukkueita puolustamaan ja samalla hyökkäyspäähän tehokkuutta löytyy paljon. Meidän täytyy pystyä pelaamaan omalla huipputasolla, jotta pisteet jäävät Espooseen. Varmasti molemmat joukkueet ovat hyvin latautuneita kärkipään kamppailuun. Tiukka ottelu tulossa."

Liput Oilersin ja TPS:n väliseen otteluun myy Tiketti.fi