24
ELO
18.30
Miehet Edustus, F-liigakausi 2023-24

Oilers - EräViikingit  

Tapiolan Urheiluhalli

​Oilers ja EräViikingit iskevät yhteen torstain harjoitusottelussa!

Oilersin kauden ensimmäinen kotona pelattava harjoitusottelu pelataan paikallisvastustajaa vastaan


Oilers vs. EräViikingit
TO 24.8. klo 18.30
Tapiolan Urheiluhalli
Vapaa pääsy


Harjoitusotteluiden sarjan elokuun alussa käynnistänyt Oilers sai kauden avausmittelössä vastaansa hallitsevan Suomen mestarin TPS:n. Tasaisesti käynnistynyt ottelu repesi turkulaisten hyväksi toisessa erässä, jonka TPS paketoi lukemin 8-4. Päätöserä ei tuottanut muutosta ottelun kuvaan, sillä turkulaiset veivät pelin nimiinsä loppulukemin 10-5. Pelissä nähtiin runsaasti uusia Öljymiehiä, sillä Tom Fougstedt, Perttu Järvinen, Eetu Nykänen, Lauri Palvaila, Eetu Sorvali, Jussi Hakala ja Ondrej Zlesak tekivät ensiesiintymisensä Öljymiesten paidassa.

Huomisen vastutaja EräViikingit muutti merkittävästi muotoaan kesän aikana. Pitkän linjan liigapelaajat Jani Kukkola, Mika Moilanen, Tommi Rosendahl ja Janne Salonen poistuivat joukkueen riveistä. Tähtipelaaja Joakim Lundin lisäksi ErVistä lähtivät Santtu Vuoristo, Luukas Huolman, Saku Liponen, Ossi Lallukka, Joona Alatorvinen, Patrik Laitinen, Alex Eklund, Veli-Pekka Turunen sekä Oilersiin siirtynyt Perttu Järvinen.

Joukkue vahvistui kesän aikana useammalla ulkomaalaispelaajalla, kun Simon Stransky, Matej Penicka, Lukas Kriz ja Bohumil Piskacek saapuivat Tšekeistä ErViin. Muita tulijoita olivat Tommi Wiander, Amos Jäppinen, Tuomas Tiainen, Ilmari Aarela sekä Oilersista takaisin ErViin liikahtanut Leevi Rantala.

Peräti 13 liigakauden konkari ja pitkän linjan Oilers-hyökkääjä Santeri Lindfors kommentoi Oilersin edellistä harjoituspeliä; ”Yritetään parantaa TPS-ottelusta. TPS tuli korkealla karvauksella, mutta saimme ihan hyvän temmon peliin. Pallollisessa pelaamisessa täytyy parantaa, jos aiotaan voittaa.”

Kauden ensimmäinen ottelu kotona miellyttää Lindforsia; ”Tietenkin aina hienoa pelata legendaarisessa Tapiolan hallissa! Kivempi se on aina pelata, kun juosta mäkeä!”

Lindfors jakoi tarkan ennakkonäkemyksensä huomisen vastustajasta; ”Itseasiassa ei mitään hajua millainen jengi vastassa. Huomenna selviää!”

Oilersin päävalmentaja Aleksi Lammi kertoi joukkueen kuulumiset; ”Viime pelistä on vierähtänyt tovi aikaa, ja on kiva päästä jälleen pelaamaan. Huominen on meille välitsekkaus, että nähdään missä mennään. Viimeiset viikot on painettu pääosin hyvin hommia, mutta valitettavasti pienet ja suuremmat vaivat ovat vähän tuoneet meidän arkeemme haastetta.”

”Varmasti saadaan silti hyvin iskukykyinen miehistö jalkeille, ja tarkoituksena on huomenna nähdä taas muutamia uusia Öljymiehiä kaukalon sisäpuolella. Harjoitusotteluiden kaudella on tarkoitus kierrättää kokoonpanoa, ja mielenkiinnolla nähdään miten uudet ja nuoret pojat huomenna esiintyvät ja mitä ovat valmiina lyömään pöytään.”

Lammi kommentoi huomista vastustajaa; ”ErVi on pelannut useamman harjoituspelin ja käynyt pyörähtämässä Czech Openissa. Ovat varmasti meille tässä kohtaa juuri sopiva mittari. Meillä kaikki energia on oman pelimme kehittämisessä. Kivaa päästä pitkän tauon jälkeen Tapiolan Urheiluhallille iskemään!”

Oilers vs. EräViikingit huomenna kello 18.30 alkaen Tapiolan Urheiluhallilla. Otteluun on vapaa pääsy.Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo