5
SYY
18.30
Miehet Edustus, Harjoitusottelut 2023-24

Oilers - LASB  9 - 7

Tapiolan Urheiluhalli

Oilers ja LASB iskevät yhteen tiistain harjoitusottelussa!

Oilers hakee revanssia viime kohtaamisesta, kun lahtelaiset vetivät pidemmän korren Öljystä


Oilers vs. LASB
TI 5.9. 18.30 | Tapiolan Urheiluhalli
FliigaTV / Vapaa pääsy


Harjoituskauden neljäs ottelu tarjoaa Oilersille napata kauden avausvoitto. Aikaisemmat kolme harjoitusottelua ovat päättyneet tappioihin, kun Oilers on jäänyt toiseksi niin TPS:ää, EräViikinkejä kuin viime viikolla LASB:ia vastaan.

Viime viikolla joukkueet kohtasivat Lahdessa harjoitusottelun merkeissä. Oilers onnistui avausmaalin iskemisessä, mutta toisessa erässä lahtelaiset kirivät rinnalle ja ohi. LASB onnistui nousemaan 3-1 johtoasemaan, mutta Oilers pystyi kaventamaan eron yhteen maaliin erän loppuminuuteilla.

Kolmannessa erässä Oilers nousi tasoihin puolustaja Lauri Palvailan ensimmäisen Oilers-maalin myötä, mutta LASB iski vastaan heti seuraavassa vaihdossa. Tätä johtoasemaa lahtelaiset eivät hassanneet, vaan onnistuivat puolustamaan johtoaan aina päätössummeriin saakka.

Oilers on kokenut poissaoloja aikaisemmissa harjoitusotteluissa loukkaantumisten vuoksi. Viime viikolla sivussa olivat myös maajoukkuetehtävissä olleet Justus Kainulainen, Aaro Astala sekä U23-maajoukkueen mukana ollut Olli Jokela.

Maalinteossa perjantain Suomi vs. Ruotsi-ottelussa onnistunut Justus Kainulainen kertoi kuulumisiaan kauden ensimmäisten maajoukkuepelien jälkeen; ”Tosi hyvillä fiiliksillä maajoukkueen mukana ja uuden valmennuksen kanssa. Siellä uusi pelitapa tuo sopivaa vaihtelua pelin sisälle!”

Kainulainen kuvaili huomisen ottelun ennakkoasetelmia; ”LASB on nuorekas ja taitava joukkue. Meidän täytyy parantaa pallollista peliä ja tehokkuutta maalipaikoissa niin annetaan itsellemme paremmat mahdollisuudet voittoon. Täytyy pystyä pelaamaan täydet 60 minuuttia laadukkaasti, niin voitto jää meille.”


Oilers vs. LASB huomenna kello 18.30. Otteluun on vapaa pääsy, ja peli on nähtävissä FliigaTV:stä kymmenellä eurolla.Tilastot

9 - 7

LASB
2 - 35 - 42 - 0

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo