24
ELO
18.30
Miehet Edustus, Harjoitusottelut 2023-24

Oilers - EräViikingit  

Tapiolan Urheiluhalli

​Oilersin ja EräViikinkien harjoitusottelu päättyi vieraiden jatkoaikavoittoon

Oilers onnistui tasoittamaan ottelun loppuhetkillä, mutta ErVi ratkaisi pelin jatkoilla


Oilers vs. EräViikingit 4-5 JA. (0-2, 3-3, 1-1, 0-1)
TO 24.8.2023 – Tapiolan Urheiluhalli


Oilersin ja EräViikinkien välinen mittelö alkoi vauhdikkaasti, ja avausminuuttien parhaat paikat siunaantuivat vierasjoukkueelle. Neljännellä peliminuutilla ErVi iski ottelun avausmaalin, kun maalinedushässäkän päätteeksi Niklas Tuominen iski pallon Oilersin maaliin. Kolmea minuuttia myöhemmin ErVin Matěj Pěnička kasvatti johtoaseman kahteen tyylikkäällä veivillä Oilersin maalin kulmalta. Oilers kävi erässä kahdesti lähellä maalintekoa, mutta Rasmus Kainulaisen ja Riku Reunamäen osumat kilpistyivät tolppaan.

Toisen erän alussa Markus Markkola kavensi pelin 1-2:een, ja erän puolivälissä Rasmus Kainulainen tasoitti ottelun Tuomas Iiskolan syötöstä. Puolivälin jälkeen EräViikingit menivät jälleen johtoon Daniel Tenhosen alivoimamaalin myötä, mutta Oilers nousi jälleen tasoihin Jesper Silvosen ylivoimamaalin myötä.

Kolmannessa erässä EräViikingit nousivat jälleen johtoon, kun Daniel Tenhonen viimeisteli illan toisensa vanhanaikaisella. Oilers jahtasi tasoitusta pitkään läpi erän, mutta vasta ottelun loppuminuuteilla Rasmus Kainulainen onnistui iskemään ottelun tasoihin pienestä kulmasta ammutulla laukauksellaan. Jatkoajalla Oilers onnistui ensimmäisenä maalinteossa, muta maali hylättiin osumaa edeltäneen Oilers-pelaajan rikkeen vuoksi. Pian hylätyn maalin jälkeen EräViikingit lähtivät nopeaan hyökkäykseen, jonka päätteeksi vieraiden Amos Jäppinen iski ottelun päättäneen jatkoaikamaalin.

Oilersin päävalmentaja Aleksi Lammi kommentoi ottelua; ”Missään nimessä ei olla tyytyväisiä peliin. Avauserä oli meiltä tosi heikko ja varsinkin peliin lähtö umpisurkea. Toisessa erässä nähtiin jo väläyksiä sitä Oilersia mitä tulevalla kaudella halutaan olla, mutta valitettavasti sitä nähtiin ainoastaan hetkittäin. Kolmas erä oli tasaista pelaamista ja ErVi oli tuon maalin verran parempi ja ansaitusti heille tuli tästä pelistä voitto.”

”Me saatiin taas valtavan paljon kuuluisaa dataa ja oppimateriaalia. Hommat jatkuvat ja kuten peli näytti niin tosi paljon meille riittää työsarkaa kohti runkosarjan alkua. Haalarit päällä jatketaan hommia.”

Kahdesti maalinteossa onnistunut Rasmus Kainulainen tiivisti ottelun; ”Ihan hauska peli oli! Meidän kenttämme olisi voinut tehdä 50 maalia mutta päätettiin säästellä vielä. EräViikingit halusivat voittoa enemmän ja hienosti voittivatkin. Oli kuitenkin hyvä fiilis päästä pelaamaan tauon jälkeen, ja on hienoa päästä Lahteen rähisemään ensi viikolla!”


Oilersin seuraava harjoitusottelu pelataan viikon päästä torstaina 31. päivä, kun Öljymiehet matkaavat Lahteen kohtaamaan LASB:in kello 18.30 alkavassa ottelussa.Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo