4
HUH
18.30
Miehet Edustus, F-Liigan pudotuspelit

Nokian KrP - Oilers   10 - 4

Raholan liikuntakeskus

​VE 3 – Oilers kohtaa KrP:n Raholassa sarjan kolmannessa pelissä


KrP vs. Oilers – TI 4.4. 17.00 – Tapiolan Urheiluhalli
Otteluvoitot: KrP 2 – 0 Oilers
Liput: Tiketti
Lähetys: Ruutu+


Oilers hakee avausvoittoaan sarjasta kahden tappion jälkeen


Oilersin ja KrP:n välieräsarja on pitänyt tähän mennessä sisällään kaksi runsasmaalista ja viihdyttävää ottelua. Viime perjantaina pelatussa ensimmäisessä välieräottelussa kotijoukkue KrP otti välittömästi kuskin paikan iskemällä avauserässä kolmesti Oilersin onnistuessa maalinteossa kertaalleen.

Toisessa erässä Oilers nousi jo maalin päähän, mutta KrP palautti kahden maalin johtoaseman ylivoimalla, ja seuraavassa vaihdossa ero kasvoi kolmeen maaliin. Oilersin onnistuttua kaventamaan 5-3:een, iski KrP jälleen takaisin ylivoimamaalin muodossa. Oilers onnistui kuitenkin pääsemään iskuetäisyydelle, kun Heikki Iiskola kavensi 6–4:ään toisen erän päätösminuutilla.

Kolmannessa erässä KrP iski kolmesti ensimmäisen kymmenen minuutin aikana. Oilers otti ajoissa maalivahdin pois, ja sai kavennettua tilanteen 9-6:een. Loppukiri ei kuitenkaan riittänyt, sillä summerin soidessa KrP voitti sarjan avausottelun.

Sarjan toinen peli noudatti ensimmäisen käsikirjoitusta. KrP onnistui ottelun alkupuoliskolla johtaen ottelua neljällä maalilla ennen Oilersin avausosumaa. Oilers onnistui pysyttelemään iskuetäisyydellä, ja sai vahvan loppukirin aikaiseksi nousten vain maalin päähän päätöserässä. Jälleen kiri jäi kuitenkin vajaaksi, ja KrP:n iskettyä tyhjiin loppuluvut 5-7, kärsi Oilers tappion myös sarjan toisesta ottelusta.

Nyt Oilers on haastavan paikan edessä, sillä tappio illan pelistä siivittäisi KrP:n vain yhden otteluvoiton päähän finaaleihin etenemisestä. Voitolla Oilers onnistuisi kaventamaan sarjatilanteen 1-2:een, ja pystyisi pitkittämään sarjaa.

Sarjan kahdessa ottelussa merkittävää osaa on näytellyt jäähyjen määrä. Ensimmäisessä pelissä Oilersille tuomittiin 26 rangaistusminuuttia, ja toisessa kuusi. Vaikka KrP on onnistunut vain kahdesti ylivoimalla, on alivoimalla pelaaminen vaikuttanut Oilersin pelin eheyteen.

Erikoistilannepelaaminen näyttäytyi erikoisella tavalla sarjan toisessa ottelussa, missä molemmat joukkueet pääsivät kolmesti ylivoimalle. Tehokkaista ylivoimistaan tunnetut joukkueet onnistuivat kuitenkin pelaamaan toistensa ylivoimat nollille, eikä toisessa pelissä nähty maaleja ylivoimalla. KrP erottui kuitenkin edukseen erikoistilannepelaamisessa, kun ainoa jäähyä seurannut maali oli Kim Hyrkkösen alivoimalla iskemä KrP:n 4-0 maali.

Oilers-hyökkääjä Santeri Lindfors kommentoi edellistä ottelua; ”Startti oli karmaiseva ja KrP pääsi liian helposti taas johtoon. Läpi ottelun KrP oli myös tehokkaampi omista paikoistaan.”

Lindfors luonnehti sarjaa tähän saakka; ”Viisi erää näköjään meni, että herättiin tähän sarjaan. Silloin on vähän vaikea näitä pelejä voittaa.”

Lindfors jakoi ennakkoasetelmat tämäniltaiseen otteluun; ”Jatketaan viime pelin viimeisessä erässä löytynyttä peliä niin kääntyy meille. Alusta saakka rytinää, tehdään eka maali, tiivis puolustus ja rohkea pallollinen peli tuo voiton tänään Espooseen!”


Seuraa heitä:

Oilersin tehokkain pelaaja - #2 Aaro Astala – 5 O, 8 M, 11 S, 19 P
Oilersin tehokkain maalintekijä - #73 Justus Kainulainen - 6 O, 14 M
KrP:n tehokkain pelaaja - #72 Henri Johansson – 6 O, 8 M, 4 S, 12 P
KrP:n tehokkain maalintekijä - #72 Henri Johansson & #9 Joonatan Kovanen – 6 O, 8 M


KrP vs. Oilers tänään kello 18.30 Raholan Liikuntakeskuksessa. Liput otteluun myy Tiketti, ja matsin näyttää Ruutu.Tilastot
Nokian KrP

10 - 4

3 - 23 - 14 - 1

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo