9
JOU
18.30
Miehet Edustus, F-liigan runkosarja

Oilers - Classic  6 - 5 JA

Tapiolan Urheiluhalli

​Oilers isännöi Classicia huippujoukkueiden kohtaamisessa!


Oilers vs. Classic – PE 9.12. kello 18.30 – Tapiolan Urheiluhalli

Oilersin kausi – 15 O, 9 V, 1 JAV, 2 JAH, 3 H, 31 P – sijalla #3
Classicin kausi – 15 O, 10 V, 1 JAV, 1 JAH, 3 H, 33 P – sijalla #2

Oilersin tehokkain pelaaja - #22 Heikki Iiskola – 15 O, 15 M, 17 S, 32 P
Oilersin tehokkain maalintekijä - #73 Justus Kainulainen – 14 O, 19 M
Classicin tehokkain pelaaja - #11 Sami Johansson – 15 O, 17 M, 12 S, 29 P
Classicin tehokkain maalintekijä - #11 Sami Johansson – 15 O, 17 M

Liput: Tiketti.fi


Liigassa kolmantena oleva Oilers kohtaa sarjakakkosen Classicin Tapiolassa



Viime viikolla Oilers kärsi kauden toisen kotitappionsa OLS:ille. Oilers johti tasaista ottelua kahdella maalilla kolmannen erän puolivälissä, mutta vierasjoukkue nousi tasoihin ja voittoon varsinaisen peliajan viimeisen minuutin kahdella salamamaalilla.

Harmittava tappio tuplapanosottelussa tarkoitti sitä, että Oilersin matka Suomen Cupissa tyssäsi puolivälieriin OLS:in edetessä neljän parhaan joukkoon. F-liigassa Oilersin tilanne on kuitenkin suotuista, sillä Öljy on sarjassa kolmantena kaksi pistettä Classicin takana. Alkukauden aikana Oilersilla on kuitenkin ollut haasteita sarjan kärkijoukkueita vastaan, mutta ottelut lähtökohtaisesti heikompia joukkueita ovat sujuneet espoolaisilta hyvin. Viime lauantainen OLS-tappio oli kauden ensimmäinen ottelu, jonka Oilers hävisi joukkueelle, joka ei ollut viime kevään välierissä.

Huomisen vastustajan Classicin alkukausi on ollut onnistunut, sillä viidentoista ottelun jälkeen hallitseva mestari on sarjassa toisena. Tamperelaiset eivät kuitenkaan ole olleet omalla dominoivalla tasollaan, sillä perinteisesti Classic on johtanut sarjataulukkoa syyskuusta aina pudotuspelien alkamiseen saakka.

Tällä kaudella Classic on pystynyt voittamaan valtaosan otteluistaan, ja välillä sinipaidat ovat pystyneet pyyhkimään vastustajilla lattiaa. Classic on kokenut kuitenkin haasteita otteluissaan kärkijoukkueita vastaan, sillä lokakuisessa viime kevään finaalien uusinnassa KrP:ta vastaan nokialaiset veivät pidemmän korren Pirkanmaan derbystä.

Viime viikolla Classic kärsi harvinaisella tavalla kaksi tappiota putkeen, kun marraskuun viimeisenä päivänä Classic hävisi Kupittaalla TPS:lle. Kahta päivää myöhemmin joukkueet kohtasivat Classicin kotiluolassa, ja tällä kertaa TPS murskasi Classicin numeroin 10-2.

Oilers ja Classic ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen syyskuun lopussa. Tuolloin Classicin kotihallissa pelattu ottelu päättyi isäntien murskavoittoon lukemin 9-1.

F-liigan pistepörssin kolmannella sijalla oleva Oilers-hyökkääjä Heikki Iiskola kommentoi Oilersin edellistä ottelua; ”OLS-ottelussa hukkasimme palloa kriittisillä paikoilla emmekä viimeistelleet riittävän tehokkaasti. OLS taas käytti paikkansa todella tehokkaasti, ja vei voiton olemalla terävämpi ratkaisuhetkillä.”

Iiskola kommentoi huomista kamppailua; ”Viime kohtaamisessa Classic vei ja me vikisimme. Silloin opittiin, että turpaan tulee jos pakka hajoaa, joten ei anneta sen tapahtua uudestaan. Classic on taitava joukkue, joka loistaa pallollisella pelaamisellaan. Meidän täytyy puolustaa huomenna todella hyvin, ettei omissa kolise. Luvassa on varmasti yleisöystävällistä peliä, kun on niin taitavia jätkiä askissa molemmin puolin.”

Liput huomiseen Oilers vs. Classic-otteluun myy Tiketti.fi!



Tilastot

6 - 5 JA

Classic
1 - 02 - 22 - 31 - 0

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo