3
JOU
17.00
Miehet Edustus, F-liigan runkosarja

Oilers - OLS  6 - 7

Tapiolan Urheiluhalli

​Oilers ja OLS kohtaavat lauantai-iltana tuplapanosottelussa!


Oilers vs. OLS // LA 3.12. // 17.00 // Tapiolan Urheiluhalli

Liput: Tiketti.fi
Lähetys: Ruutu.fi

Oilersin kausi – 14 O, 9 V, 1 JAV, 2 JAH, 2 H, 31 P – Sijalla #2
OLS:in kausi – 14 O, 3 V, 1 JAV, 2 JAH, 8 H, 13 P – Sijalla #10



Lauantain ottelussa on panoksena paikka Suomen Cupin välieriin, sekä kolme Fliigan sarjapistettä.


Joulukuun alkaessa Oilers on miellyttävässä tilanteessa, sillä Öljy on F-liigan sarjataulukossa toisella sijalla, ja saavuttanut jo nyt seurahistoriansa parhaan tuloksen Suomen Cupissa. Maaottelutauon jälkeen Oilers on voittanut neljästä pelaamastaan F-liigaottelusta kolme, ja viime sunnuntaina Oilers varmisti paikkansa Suomen Cupin puolivälierissä voittamalla Imatran Voiman Cupin kuudennen kierroksen ottelussa.

Ennen maaottelutaukoa Oilers ehti pelata kymmenen F-liigaottelua, joista Öljy onnistui voittamaan seitsemän kappaletta. Positiivista alkukautta varjostavat muutamissa otteluissa tapahtuneet loppuminuuttien johtoaseman menetykset, sekä vaikeudet voittaa viime kevään välieräkolmikkoa Classic, KrP ja TPS.

Huomiseen Oilers vs. OLS-otteluun Oilers lähtee kuitenkin houkuttelevista asetelmista, sillä panoksena ottelussa on paikka Suomen Cupin neljän parhaan joukkoon sekä kolme arvokasta sarjapistettä.

Lauantain vastustaja OLS:in alkukausi on ollut vaikea. Kauden ensimmäiset kolme ottelua eivät tuottaneet oululaisille pisteitä, kun Luistinseura hävisi niin Jymylle, Classicille kuin myös Oilersille. Ensimmäiset pisteet OLS nappasi kauden neljännestä ottelustaan, kun oululaiset voittivat FBC Turun kotonaan jatkoajalla lukemin 7-6.

FBC-voittoa seurasi kuitenkin neljän ottelun tappioputki, joka katkesi kotivoitolla LASB:ista. Lahtelaisia vastaan pelatun ottelun jälkeen OLS onnistui voittamaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella kaksi ottelua putkeen, kun oululaiset voittivat sekä FBC:n että EräViikingit. Seuraavassa ottelussa OLS sai kuitenkin kylmää kyytiä, kun Classic murskasi OLS:in peräti 17–3.

Suomen Cupissa oululaiset varmistivat paikkansa viime perjantaina Nurmossa. Tuolloinen ottelu Jymyä vastaan ratkesi vasta varsinaisen peliajan päätösminuutilla, kun OLS:in Petri Niemelä ratkaisi ottelun oululaisille vain 36 sekuntia ennen kolmannen erän päätössummeria.

Seuraavana päivänä OLS palasi liiga-arkeen, ja Seinäjoella pelattu ottelu päättyi SPV:n selvään 6-1 voittoon.

Oilers-puolustaja Matias Veikkola kommentoi huomista kamppailua; ”Hienoa, että saatiin tähän peliin vähän ekstrapanosta. Toistaiseksi siis kauden tärkein peli tiedossa, eli voitolla napataan pisteet kotiin ja Cupissa kohti välieriä.”

Veikkola ennakoi huomista vastustajaa; ”Edellinen kohtaaminen Oulussa oli todella tasainen eli eiköhän samanlainen mittelö ole lauantainakin tulossa. Vauhdikasta ja viihdyttävää peli varmasti. OLS on tunnetusti hyvä joukkue puolustamaan ja tykkää pitää palloa. Meidän täytyy olla viisikkona tiiviinä ja olla tilanteenvaihdoissa tehokkaita niin ollaan voiton syrjässä kiinni.”

Viime viikolla Oilers pelasi kolme ottelua kolmessa päivässä. Veikkola kommentoi triplaviikonlopusta saatuja oppeja; ”Viime viikolta saatiin tosiaan kolme voittoa. Hienoa oli se, että pystyttiin jokainen peli hoitamaan meidän eduksemme. Toisaalta pelissä oli paljon kehitettävää, tärkeimmistä asioista on ehdottomasti viisikko pelaaminen. Pyritään löytämään lauantaina vielä paremmin ajoituksia ketjukavereiden kanssa.”


Oilers vs. OLS huomenna kello 17.00 Tapiolan Urheiluhallilla! Liput otteluun myy Tiketti.fi



Tilastot

6 - 7

OLS
2 - 11 - 33 - 3

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo