2
TAM
17.00
MIEHET EDUSTUSJOUKKUE, F-liigan runkosarja

Tiikerit - Oilers   

Tikkurilan Urheiluhalli

Oilers aloittaa kevätkautensa Tiikereiden vieraana sunnuntain paikalliskamppailussa!

Sarjataulukossa toisena oleva Oilers matkaa Tikkurilaan kohtaamaan sarjassa viimeisenä olevat Tiikerit


Tiikerit vs. Oilers // SU 2.1. // 17.00 // Tikkurilan Urheilutalo
Lähetys: Ruutu.fi

Tiikereiden kausi, 14 O, 1 V, 0 JAV, 1 JAH, 12 H, sijalla #4
Oilersin kausi, 14 O, 9 V, 1 JAV, 2 JAH, 2 H, sijalla #2



Oilersin kevätkausi alkaa samoissa merkeissä kuin viime vuoden tammikuussa, sillä edessä on vierasottelu Tiikereitä vastaan tyhjille katsomoille vuoden ensimmäisessä ottelussa. Tälläkin kertaa asetelmat ovat samankaltaiset Oilersin ollessa sarjan kärkipäässä, ja kotijoukkue Tiikereiden ollessa taas sarjan hännillä.

Huomisen vastustajan Tiikereiden syyskausi on ollut todella haastava, sillä 14 pelatun ottelun jälkeen kissaeläimet majailevat sarjan viimeisenä. Ainoat pisteet tulivat marraskuussa, kun Tiikerit haki kauden avausvoittonsa voittamalla EräViikingit lukemin 8-6. Kolmea päivää myöhemmin Tiikerit taipuivat jatkoajalla sarjanousija Karhuille, jolloin Tiikereiden laiha saalispussi kasvoi pisteellä.

Oilersin osalta alkukausi oli päällisin puolin onnistunut. 14 ottelusta yhdeksän päättyi Öljymiesten kolmen pisteen voittoon. Kaksi tappiota varsinaisella peliajalla TPS:lle ja KrP:lle, sekä rankkaritappiot EräViikingeille ja Happeelle olivat Oilersin alkukauden tummempia puolia. Syyskausi sai kuitenkin huikean lopun, sillä Oilers suuntasi joulutauolle voittaen ensin Espoon Derbyssä Westend Indiansin, ja seuraavana päivänä ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen Classicin vieraisssa rangaistuslaukausten päätteeksi.

Aikaisempina vuosina Oilersin ja Tiikereiden kohdatessa ovat joukkueet lähteneet usein samoista lähtökohdista liikkeelle, mutta sarjataulukkoa ei ole aina ollut uskominen. Tiikerilauma on monesti onnistunut haastamaan Oilersin hyvin, ja tekemään kohtaamisesta espoolaisille vaikean. Vuosi sitten pelatussa ottelussa Tiikerit onnistuivat venyttämään pelin jatkoajalle saakka, kunnes Oilers onnistui voittamaan ja viemään lisäpisteen mukanaan.

Syyskaudella loukkaantumisista kärsinyt mutta pelikuntoon syyskauden lopulla kuntoutunut Heikki Iiskola kommentoi paluutaan pelikuntoon ja vuoden 2021 viimeisiä otteluita; ”Pisteiden valossa onnistuneista peleistä tuli hyvä fiilis, mutta myös lämmittää miten esiinnyimme joukkueena peleissä, vaikka oli kaikennäköistä hässäkkää!”

”Huomenna on varmasti nälkäinen ja työteliäs Tiikerilauma vastassa. Pitää saada onnistunut startti ja olla hereillä heti ottelun alussa. Huomenna kun puolustetaan kunnialla, niin pisteet lähtee Espooseen!”

Syyskauden ajan katsojat pääsivät kokemaan F-liigaa paikan päällä, mutta nyt koronarajoitusten sanelemana otteluita joudutaan pelaamaan ilman yleisöä. ”Harmittaa pelata tyhjille katsomoille, kun saimme jo yleisön takaisin. Meidän täytyy itse pitää hyvää henkeä yllä niin peli sujuu paremmin.”

Tiikerit vs. Oilers huomenna kello 17.00 / Ottelun näyttää Ruutu



Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo