24
SYY
18.30
MIEHET EDUSTUSJOUKKUE, F-liigan runkosarja

Oilers - Classic  

Tapiolan Urheiluhalli

Oilers isännöi Classicia liigakauden kotiavauksessa perjantaina!

Viime kevään finaalijoukkueet iskevät ensimmäistä kertaa yhteen kaudella 2021–22


Esport Oilers vs. Classic // Perjantai 24.9. // 18:30 // Tapiolan Urheiluhalli
Liput: Tiketti.fi


Kesän aikana paluumuuttaja Krister Savosella vahvistuneen Classicin harjoituspelien saldo kolmesta ottelusta oli jatkoaikavoitto Happeesta, jatkoaikatappio TPS:ää vastaan sekä tasapeli Oilersin kanssa. Mestareiden kohtaamisessa viime kauden F-liigan mestari Classic kohtasi Suomen Cupin voittaneen SPV:n juuri ennen F-liigan alkua. Mikkelissä pelatun Super Cupin voittajaksi nousi lopulta jännittävien vaiheiden jälkeen SPV.

Classic aloitti Oilersin lailla F-liigakautensa 2021-22 selvällä voitolla. Uudella ja uljaalla kotiareenallaan sarjan avannut Classic onnistui avausottelun edetessä rynnistämään selvään 8-3 voittoon vierasjoukkue Happeesta.

Oilersin sarja-avaus Turusssa tuotti myöskin suurinumeroisen voiton Öljymiesten hakiessa maukkaan 11-4 voiton viime kevään välierävastus TPS:stä.

Perjantain ottelussa sähköä ei tule puuttumaan, sillä viime kevään finalistien kohdatessa paikalle on enemmän kuin tervetullut Tapiolan Urheiluhallin äänekäs kotiyleisö! Tehtaan takuulla viihdyttävässä ottelussa perheen varttuneimmille on tarjolla myös yhteistyökumppani Vaappuvan Ankan isännöimä Ankkabaari!

Aikaisemmin urallaan keskushyökkääjän tontilla operoinut ja täksi kaudeksi LASB:ista Oilersiin siirtynyt Tuure Ailio on pelannut harjoitusottelut ja sarja-avauksen puolustajan pelipaikalla. ”Turska” kommentoi uutta rooliaan ja huomista ottelua; ”Hauskaa on toistaiseksi ollut pakin tontilla. On kyllä yllättävän paljon eroja sentterinä pelaamiseen. Paljon on vielä opittavaa, mutta pikkuhiljaa olen alkanut päästä jyvälle siitä, miten pakin tontilla kannattaa pelata.”

”Huomisesta on odottavaiset fiilikset, saatiin kaudelle hyvä startti TPS:iä vastaan ja nyt päästää näkemään missä mennään sarjan ennakkosuosikkia vastaan. Odotan ehdottomasti viihdyttävää ottelua. Luulen, että vauhtia ainakin riittää ja hiki tulee molemmille joukkueille.”

Oilers-hyökkääjä Markus Markkola ennakoi Öljymiehille perinteisesti varsin vaikean vastustajan kohtaamista; ”Tosi hyvät fiilikset huomisesta. Kotona yleisön edessä pelaamista on todellakin odotettu! Toivottavasti mahdollisimman paljon jengiä saapuu lehtereille!”

”Taikatemppuja huominen ei ainakaan vaadi. Pitää olla jämäkkä omissa tekopaikoissa ja hyökätä hyvällä tasapainolla. Mitä vähemmän Classic pääsee iskemään vastaan, sitä lähempänä ollaan voittoa. Huomenna se on yksi peli muiden joukossa mutta enpä usko, että tarvitsee ukkoja paljon sytytellä.”

Esport Oilers vs. Classic // Perjantai 24.9. // 18:30 // Tapiolan Urheiluhalli
LIPUT TÄSTÄ



Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo