27
HEL
17.00
Miesten F-liigajoukkue, F-Liiga

Happee - Oilers   5 - 9

Jyväskylän Monitoimitalo

Oilers päättää runkosarjan vierasottelulla Jyväskylässä


Öljymiesten kauden 2020–21 runkosarja paketoidaan lauantaisella vierasottelulla Happeen kotiluolassa


Happeen otteluennakko


Viidentenä sarjataulukossa oleva Happee on jo varmistanut runkosarjan loppusijoituksensa, sillä neljäntenä olevalla KrP:lla on viisi pistettä Happeeta enemmän. Sarjataulukossa perässä tuleva SPV taasen on yhdeksän pisteen päässä, eli huominen ottelu on Happeen kannalta panokseton. Pisteiden merkityksettömyydestä huolimatta Jyväskylän hirvilauma ei varmasti lähde peruuttelemaan pudotuspelien alla toista playoff-joukkuetta vastaan.

Esport Oilersille ottelu on kaikkea muuta kuin panokseton, sillä voitolla Oilers varmistaisi kakkossijan runkosarjassa. Taistelussa kakkossijasta on mukana myös TPS, joka hengittää Oilersin niskaan sarjataulukossa vain pisteen Öljymiehiä perässä. Huomenna pelattavalla viimeisellä runkosarjakierroksella TPS kohtaa OLS:in vieraissa. OLS:in osalta luvassa on kauden viimeinen ottelu, sillä oululaiset eivät voi nousta enää pudotuspeleihin tai tippua putoamispeleihin.

Tällä kaudella Oilersin ja Happeen kohdatessa kerran aikaisemmin Espoossa, haki Happee täydet pisteet vakuuttavalla 10-6 voitolla Tapiolan urheiluhallilta.

Läpi kauden päävastuuta Oilersin maalilla kantanut Joonas Kaltiainen ennakoi huomista; ”Toivottavasti saadaan hyvälaatuinen raasto aikaan. Kivempaa sitten lähteä pellaa isojen poikien pelejä. Hirviteatteri on ollut meille valloittamaton linnake runkosarjassa ja kotona saatiin viimeksi kunnolla turpaan niin tottakai lähdetään hakemaan revanssia. Henkilökohtaisesti ei ole niinkään väliä ollaanko lopulta toinen vai kolmas. Enemmänkin näen ottelun tärkeyden siltä kannalta että saisimme pelattua hyvän pelin ja lähdettyä levollisin mielin kohti tulevaa.”

Oilersin hyvin toiminutta kolmosketjua johtanut keskushyökkääjä Casper Pfitzner kommentoi; ”Kaksi huippujoukkuetta vastakkain niin luulisi kentällä tapahtuvan laadukkaita asioita. Eniten tässä mietitään asioita mitä voisi viime kohtaamisestamme parantaa ja sen tuella hakea parempaa esitystä Happeeta vastaan kokonaisuudessaan. Huomenna voittaminen ja kakkossijan nappaaminen kiinnostaa ehdottomasti!”

Päävalmentaja Heikki Luukkonen jakoi näkemyksensä huomisesta mehukkaasta kamppailusta; ”Hyvillä fiiliksillä lähdetään! Olemme pelanneet Happeen kanssa värikkäitä matseja, ja Hirviteatterin lauteilla ei perinteisesti tylsiä hetkiä ole tiedossa. Joukkue on terve ja hyvässä iskussa. Hienoa, että meillä on pelissä panosta ja runkosarjan kakkossija on omissa käsissä.”

”Hirvet ovat olleet vahvassa kevätvireessä ja rima on korkealla. Olemme valmiita laittamaan kaiken peliin ja vuodattamaan yhdessä hikipisaroita parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi.”

Kello 17.00 alkavan Happee vs. Oilers-mittelön näyttää Ruutu.

Tilastot
Happee

5 - 9

1 - 21 - 63 - 1

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo