7
MAR
17.00
Miesten F-liigajoukkue, F-Liiga

Oilers - Happee  6 - 10

Tapiolan Urheiluhalli

Oilers isännöi Happeeta lauantain huippuottelussa!

Öljymiehet tekevät paluun kotikaukaloon ja F-liigan pariin torstaisen KrP-ottelun jälkeen. Torstaisessa Suomen Cupin ottelussa Oilers joutui lopulta taipumaan KrP:lle todellisen maali-ilottelun jälkeen Näätälauman voittaessa lukemin 9–8.


F-liigassa tähän asti pelkkiä voittoja kerännyt Oilers majailee tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla kolme Classicin ja LASB:in takana. Tampereen Classic on voittanut kaikki kahdeksan peliä varsinaisella peliajalla, kun taas LASB on ehtinyt pelata yhden ottelun Oilersia enemmän.

Lauantain vieras Happee on ehtinyt kokea tunneskaalan ääripäitä otteluissaan, sillä Jyväskylän Hirvilaumalla on yhdeksän pelatun ottelun jälkeen kasassa kolme voittoa varsinaisella peliajalla, kaksi kahden pisteen voittoa sekä neljä suoraa tappiota. Tällä rekordillla Happee sijoittuu sarjataulukossa sijalle seitsemän. Viimeisimmässä mittelössään Jyväskylän Hirviteatteri oli vaikea paikka vieraille, sillä Happee kaatoi kotikaukalossaan Tikkurilan Tiikerit peräti lukemin 10–5.

Oilersilla on edessä ryhtiliikkeen paikka, sillä F-liigassa vähiten maaleja päästäneet Öljymiehet joutuivat nöyrtymään KrP:ta vastaan peräti yhdeksän kertaa.

Oilers-hyökkääjä Riku Holopainen palasi vielä eiliseen KrP-tappioon, ja käänsi sitten katseet tulevaan; ”Eilen tuli liikaa vastahyökkäyksiä omiin ja omilla pallonmenetyksillä annettiin aivan liikaa maalipaikkoja KrP:lle. Eilen onnistuimme hyökkäämään, mutta puolustuspelissä epäonnistuimme.”

”Meidän pitää olla kärsivällisempiä pallollisessa pelissä, ja pallonmenetysten sattuessa juosta täysillä omin takakarvamaan ja puolustamaan hyvällä työmoraalilla niinkuin yleensä.”

Alkukauden ajan kapteeninnauhaa kantanut Jesperi Lindfors allekirjoittaa; ”Peliin lähtö on tärkeä ja meidän täytyy olla alusta asti valmiita kamppailemaan ja taistelemaan. Happee on taitava joukkue, joka hakee yleensä nopeita ratkaisuja joko laukauksen tai poikittaissyötön muodossa. Näissä tilanteissa meidän tulee olla terävinä.”

Eilisestä jäi opittavaa, ja tämän myöntää myös Lindfors; ”Ei tässä voittamattomia olla. Nöyrästi työhaalarit päälle ja jatketaan eteenpäin. Puolustuspeli on ollut meidän vahvuutemme tällä kaudella, ja eilen siitä vähän lipsuttiin. Lähdetään oman pään kautta taas perusasioista liikkeelle.”

Oilers vs. Happee klo 17.00 Tapiolan Urheiluhallilla – liput myy tuttuun tyyliin Tiketti.fi! https://www.tiketti.fi/esport-oilers-2020-2021-kotiottelut-tapiolan-urheiluhalli-lippuja/71555

Tilastot

6 - 10

Happee
2 - 32 - 32 - 4

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Esport Oilers ry

2547488-6

c/o Esport Arena

Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo